15 C
Belgrade
14.4 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
23.05.2024.

Uz novu Diptyque kolekciju, čišćenje kuće postaje pravo zadovoljstvo!

IZDVAJAMO

 

Pariski brend mirisa i kućnih dekoracija Diptyque lansirao je liniju proizvoda za čišćenje i mirisa za dom dizajniranih da neutrališu mirise hemikalija nakon održavanja i učine kućne poslove prijatnijim iskustvom.

 

 

Bilo da se radi o kuhinji, toaletu ili vešernici, La Droguerie kolekcija svakodnevno čišćenje doma obavija užitkom prijatnog mirisa, dok istovremeno nudi funkcionalne proizvode napravljene od najvalitetnijih sastojaka koji poštuju životnu sredinu. Osim što su funkcionalne, La Droguerie formule napravljene su od 99% prirodnih i biorazgradivih sastojaka sertifikovanih od strane Ecocert-a.

 

 

Linija uključuje tečnost za sudove sa cvetom narandže, sredstvo za čišćenje površina na bazi prirodnog sirćeta, rastvor za negu nameštaja od kože i drveta napravljen od pčelinjeg voska, i keramičke proizvode koji štite delikatan tekstil od moljaca zahvaljujući mirisu kedrovine, kao i sveću sa mirisom bosiljka koja neutrališe mirise od kuvanja.

 

 

Diptyque kultna ambalaža pretvara obične proizvode za čišćenje u ukrasne predmete dok  istovremeno doprinosi tvrdnjama o održivosti linije – staklene boce napravljene su od recikliranih materijala i mogu se dopunjavati, što znači da se manje otpada stvara nakon što ih koristimo.

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Diptyque

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije