19.3 C
Belgrade
16.5 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Baby french je trend koji nosimo na vrhovima prstiju ovog leta!

IZDVAJAMO

 

Otkada je doživeo svoju renesansu pre nekoliko godina, klasični francuski manikir ne prestaje da dominira nail art trendovima iz sezone u sezonu. Od tada smo ispratili sve trendove inspirisane ovim francuskim klasikom, ali jedan od najnovijih koji ćete ovog leta viđati na vrhovima prstiju je baby french manikir! 

 

 

Ono po čemu se ovaj stil razlikuje od klasičnog francuskog manikira su tanji i delikatniji akcenti na vrhu nokta, što francuskinjama daje suptilniji i moderniji izgled. Iako baby french izgleda dobro na svim oblicima i dužinama noktiju, dobra vest je da za ovakav izgled ne morate imati duge nokte niti nadogradnju, budući da posebno dobro izgledaju na kraćim noktima zbog svojih proporcija.

 

 

Pored nezaobilazne bele, kombinacije boja koju možete isprobati sa baby french manikirom je u potpunosti na vama i preporučuje se korišćenje boja koje volite, a ukoliko ste u nedoumici koju boju izabrati, uvek se možete poigrati sa različitim pastelin nijansama koje će vas uvek oraspoložiti!

 

 

Nokti su sjajan način da se izrazite i pokažete svoju ličnost i zato nemojte biti stidljivi ni skromni – nabacite šljokice ili hromirani vrh u vidu baby french manikira za dašak smelosti!

 

 

Inspiraciju za najlepši baby francuski manikir pronađite u galeriji ispod!

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinterest

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije