6 C
Belgrade
6.5 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Ovog leta izgledajte zanosno u Zara kupaćim kostimima!

IZDVAJAMO

 

Bez obzira da li planirate bekstvo iz grada u egzotične krajeve ili ovo leto provodite na omiljenom otvorenom bazenu, Zarina nova kolekcija kupaćih kostima zagarantovano će privući poglede dok uživate u suncu! 

 

 

Sa najvećim izborom kupaćih kostima do sada, Zara Beachwear kolekcija donosi pregršt boja, dezena i krojeva koji prate trendove, dok istovremeno odgovaraju svim ukusima i figurama. I ove sezone jednodelni stilovi zauzimaju centralno mesto, sa dizajnom bez bretela, izrezanim detaljima i dekolteima. Paleta boja obuhvata duboke nijanse poput smaragdno zelene, ljubičaste, koralne, ciklama i čokoladno braon boje, a trend koji će dominirati ove sezone je svakako jednodelni kupaći na jedno rame, sa mnogo raskošnih detalja poput volana i karnera.

 

 

Iako ovi modeli kupaćih kostima nisu idealni za svakoga ko provodi sate radeći na preplanulosti, nema sumnje da ćete u njima izgledati originalno i upadljivo. Nova kolekcija kupaćih kostima takođe donosi pregršt šik dodataka koji će upotpuniti vaš sledeći odlazak na plažu.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije