6.3 C
Belgrade
6.4 C
Zagreb
1.6 C
Sarajevo
20.04.2024.

Krunišite svoj stil novim Huawei pametnim satom vanvremenskog dizajna!

IZDVAJAMO

 

Huawei je nedavno predstavio dva dugo očekivana i revolucionarna proizvoda koja na poseban način spajaju vanvremensku eleganciju sa modernim tehnologijama, što ih čini idealnim izborom, kako za ljubitelje klasike, tako i za one koji prate trendove! 

 

 

Zadržavajući izgled tradicionalnog sata, Huawei Watch GT 3 Pro serija donose širok spektar mogućnosti i to u dve verzije sa kućištem od titanijuma ili keramike, tako da ih sa lakoćom možete prilagoditi ličnom stilu i načinu života. Međutim, model koji nam je posebno privukao pažnju je Huawei Watch GT 3 Pro od 43 mm sa belim keramičkim kućištem koje otkriva vanvremensku estetiku, čineći ga osvežavajućim modnim detaljem na vašem zglobu.

 

 

Ovaj sat je prošao kroz ekstremno visoku temperaturu od 1.500°C, a završen je poliranjem dijamantskim prahom kako bi se postigla čista bela i besprekorna tekstura — fascinantna za oči, prozračna i udobna za nošenje. Svetlucava bela nanokeramika sa brojčanikom od safirnog kristala stvara jedinstven izgled u svim prilikama.

 

 

Inspirisane talasima vremena, 24 krive ploče se dižu i spuštaju, predstavljajući promenu dana i noći. Izrezbarena kruna od nerđajućeg čelika uključuje metalno dugme u elegantnoj boji, sa sferičnim keramičkim umetkom na jednoj strani kako bi se dodao dašak stereoskopske elegancije. Safirno staklo sa visokim stepenom prenosa čini merenje senzora preciznijim i integrisano je sa keramičkim materijalima za ležerno i udobno nošenje. U ponudi sa svetlozlatnim okvirom na belom keramičkom kaišu i srebrnim okvirom na belom kožnom kaišu, oba mogu da se istaknu neodoljivim šarmom.

 

 

Pored svog elegantnog dizajna, ovaj pametni sat opremljen je inovativnim HUAWEI  tehnologijama koje će vam olakšati ispunjavanje svakodnevnih obaveza i biti brižan zdravstveni saputnik 24/7, pa tako možete pratiti zdravstveno stanje u realnom vremenu, menstrualne cikluse, san, stres ali i kontrolisati aktivnosti zdravog života!

 

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro ima ocene IP68 i 5 ATM za vodootpornost, i izdržao je neverovatnih 200 ciklusa pritiska vode, tako da podržava slobodne zarone do 30 metara što ga čini savršenim pratiocem za sve vaše podmorske avanture.

 

 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro sat se veoma lako uparuje sa pametnim uređajima, od Huawei, do iOS i Android telefona, pa ć  funkcionisati “ruku pod ruku” udobno smešten na vašem zglobu.

 

 

Beli keramički HUAWEI WATCH GT3 Pro (43 mm) sada možete naručiti na zvaničnom srpskom HUAWEI shop-u po ceni od 54.999 dinara, dok za srebrni HUAWEI WATCH GT3 Pro (46 mm) od titanijuma treba da izdvojite 64.999 dinara. 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Huawei

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije