5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Budite zvezda leta uz KIKO MILANO Festival Glow kolekciju!

IZDVAJAMO

 

Festivalska sezona je konačno stigla, a to znači da je vreme da napravite pauzu od svakodnevnih obaveza i odete na mesto gde se računa samo radost življenja,  a KIKO MILANO ima sve što vam je potrebno da zablistate i ovo festivalsko leto proživite u potpunosti!

 

 

Nova kolekcija KIKO MILANO Festival Glow hvata duh trenutka, nudeći liniju sa metalik završnim obradama i makeup izgledom otpornim na žurke! Kolekcija  savršenim za blistavi izgled tokom čitavog dana i specijalno dizajniranim da vašu lepotu istakne do maksimuma.

 

 

Zemljani tonovi se mešaju sa najsvetlijim nijansama, sve ukrašeno zlatom pustinje koje daje sjaj i glamur, stvarajući izgled koji će vas pratiti tokom celog dana. Festival Glow kolekcija donosi kombinaciju privlačnih završnih obrada i trendi nijansi kako biste istakli i poboljšali vaše karakteristike i ten i dali sebi blistav izgled!

 

 

Od laganog tečnog pudera, metalik senki za oči, preko 3D rumenila, bronzera i hajlajtera, pa do kremastih ruževa i sjajeva za usne, nova festivalska KIKO MILANO kolekcija donosi proizvode visokih performansi koji su dugotrajni, vodootporni i sa SPF, što znači da ćete pored blistavog izgleda biti i zaštićeni od sunca i znoja tokom čitavog nošenja!

 

 

Elegantna pakovanja karakterišu tirkizni i zlatni motivi sa vintage boho šarmom, tako da će proizvodi koje ponesete sa sobom savršeno odgovarati vašem festivalskom outfitu. Od uzbuđenja kada čujete prvih nekoliko pesama do himne koja se završava u srcu gomile, izgledaćete i osećaćete se kao prava zvezda na svakom festivalu!

 

 

KIKO MILANO Festival Glow kolekcija sada je dostupna u KIKO MILANO prodavnicama širom Srbije, kao i za kupovinu online putem Fashion&Friends sajta i aplikacije!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: KIKO MILANO

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije