25.8 C
Belgrade
15.8 C
Zagreb
21.6 C
Sarajevo
16.04.2024.

Vreme je da doživite negu kože inspirisanu zlatom iz košnice!

IZDVAJAMO

 

Od nektara cveća do prerade vrednih pčela, med je oduvek važio za jedan od najdragocenijih darova prirode, a budući da poseduje brojna lekovita i regenerativna svojstva, nije iznenađenje što ovo tečno zlato ima široku primenu i u industriji lepote i nege.

 Prepoznavši potencijal i sve prednosti koje med ima kao i čuda koje može učiniti za našu kožu, prirodna grčka kozmetika Apivita punih 40 godina u svoje proizvode ugrađuje ekspertizu, strast i posvećenost razvoju svakog preparata za negu, otkrivajući svetu iskonsku lepotu prirodne nege.

 

 

Poznata po svojim proizvodima na bazi meda, matičnog mleča i propolisa, u kombinaciji sa organskim esencijalnim uljima, Apivita je 2019. godine pokrenula svoju inovativnu BEE MY HONEY kolekciju predstavivši jedinstvenu toaletnu vodu inspirisanu osunčanim obalama Grčke koja u svojoj harmoniji vešto spaja milujuću slatkoću svežeg meda iz košnice sa živopisnim notama citrusnog voća i klasičnim dodirom pačulija i mošusa. Napravljen od 80% sastojaka prirodnog porekla, ovaj miris uzima ono najbolje od mediteranske prirode i budi osećaj topline i opuštenosti tokom cele godine.

 

 

Kao uvod u novo iskustvo blagostanja i podmlađivanja, unisex BEE MY HONEY toaletna voda idealno balansira zavodljivo sa slatkim, svežim notama u jedinstvenoj, nezaboravnoj kombinaciji. Gornje note toaletne vode savršen su blend mandarine, limuna i ruzmarina, dok je srce mirisa izgrađeno od cveta narandže, latice jasmina i lavandinog meda. Baza je, svakako, ono što ostavlja poseban pečat na čulima, a u BEE MY HONEY toaletnoj vodi kreirana je od izbalansirane fuzije tonke, pačulija i nezibežnog mošusa.

 

 

Ostajući verna svom autentičnom DNK, a sa željom da proširi ovo jedinstveno iskustvo lagane i osvežavajuće tolatne vode, Apivita u 2022. godini upotpunjuje BEE MY HONEY ritual sa 2 nova proizvoda za negu tela – gelom za tuširanje i mlekom za telo! Kao svež i aromatični dodaci već poznatim linijama APIVITA proizvoda za negu tela, ova dva nova proizvoda u svojoj formulaciji sadrže dva ključna sastojka – med koji omekšava i hrani kožu, i aloju koja je umiruje i hidrira.

 

 

Inspirisan voljenom toaletnom vodom, BEE MY HONEY gel za tuširanje nežno čisti kožu bez isušivanja i istovremeno omekšava kožu, poboljšava raspoloženje i ostavlja kožu blago mirisnom, a savetuje se upotreba tokom jutarnjeg tuširanja kako biste započeli dan na pravi način. Ovaj gel za tuširanje ostavlja kožu prijatnim mirisom zahvaljujući svom svežem mirisu, dok prisustvo meda u sastavu obezbeđuje hidrataciju koja kožu čini glatkom i nahranjenom. Kombinujući prednosti meda sa umirujućim moćima aloe vere, pantenola, hamamelisa i lavande, Apivita je stvorila formulaciju koja ne samo da vlaži, već i smiruje iritacije na koži.

 

 

Drugim rečima, ovaj proizvod je savršena kombinacija prednosti nege kože sa osvežavajućim iskustvom tuširanja. Koristite ga kao odabrano sredstvo za čišćenje da biste uživali u multisenzornom trenutku koji rezultira glatkom, zaštićenom i mirisnom kožom.

 

 

Proizvod koji zaokružuje APIVITA BEE MY HONEY kolekciju je mleko za telo ima ultra-hidratantnu formulu koja koži podjednako pruža osvežavajući miris citrusa. Ova formula je zapanjujuće osvežavajuća i revitalizirajuća, a citrusne note ne samo da ostavljaju prijatan miris na koži, već i podižu vaše raspoloženje ostavljajući dobar osećaj na koži tokom čitavog dana.

 

 

Dok med hidrira, popravlja i jača kožu, aloja je odgovorna za isceljujuće i antiinflamatorno dejstvo. Ovom moćnom dvojcu, BEE MY HONEY hidratantno mleko za telo dodaje umirujuće dejstvo pantenola i antioksidativnu zaštitu vitamina E. Organski ekstrakt hamamelisa, lavande I kamilice nudi umirujuće blagodeti kompoziciji, dok mešavina pčelinjeg voska, ši putera, bademovog ulja i grčkog maslinovog ulja obećava bogatu ishranu i zaštitu vaše kože.

Ukoliko to već niste učinili, isprobajte nove APIVITA BEE MY HONEY proizvode za negu, uvrstite ih u svoj svakodnevni režim lepote i na svojoj koži osetite iskonsku moć prirode!

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Imaginarijum magazin

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije