15.4 C
Belgrade
14.8 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
23.05.2024.

Kiehl's otvara vrata treće prodavnice u Srbiji!

IZDVAJAMO

 

Kiehl’s Since 1851, kultni američki brend specijalizovan za kreiranje formula za negu kože i kose, 27. maja je u prisustvu mnogobrojnih prijatelja i zaljubljenika u ovaj brend, otvorio svoju treću prodavnicu u Beogradu, u tržnom centru Ušće.

 

 

Kiehl’s je postao prepoznatljivo ime u industriji nege kože od otvaranja prve originalne apoteke u Njujorku 1851. godine, jer svojim kupcima nudi najfinije formulacije izrađene na temelju novih naučnih saznanja i jedinstveno delotvornih prirodnih sastojaka. Sa dolaskom na tržište Srbije 2019. godine i otvaranjem prodavnice u Galerija Belgrade, kao i online prodavnice www.kiehls.rs 2021. godine, Kiehl’s je obradovao mnoge ljubitelje ovog kultnog američkog skincare brenda.

 

 

Brend nastavlja širenje prodajne mreže, otvaranjem treće prodavnice u Srbiji i to u jednom od najvećih tržnih centara u zemlji, tržnom centru Ušće koje se prostire na 130 000 kvadratnih metara. Uz već prepoznatljive elemente duge istorije i tradicije Kiehl’sa, ali i jedinstveni ekscentričan karakter same prodavnice, Kiehl’s je otišao korak dalje, pa je nova prodavnica dizajnirana i izgrađena po principima održivosti.

 

 

Od 1851. godine misija Kiehl’sa je uvek težiti boljem. Od odgovorne formulacije proizvoda, pakovanja, proizvodnje do podrške zajednicama i smanjenju uticaja na životnu sredinu. I u novoj prodavnici u tržnom centru Ušće, Kiehl’s nastavlja sa praktikovanjem Future Made Better inicijative. Ona predstavlja Kiehl’sovo putovanje ka smanjenju uticaja na životnu sredinu i poboljšanju uslova zajednice u kojoj su prisutni. Njihov rad ka tom cilju podrazumeva kreiranje odgovornih formula sa obnovljivim sastojcima i održivim pakovanjem, kao i poboljšanjem materijala koje koriste u prodavnicama.

 

 

Pored brige o okruženju, posvećenosti zajednici kojoj služe i prepoznatljivo uređenje prodavnica, Kiehl’s Since 1851 ostaje veran svom nasleđu i u pogledu vrhunskog spektra usluga koje nudi kupcima širom sveta. Svaki član Kiehl’sovog prodajnog osoblja je upoznat sa načinom usluživanja kupaca koji praktikuje brend, pa je uz poznavanje sastojaka formula i apotekarske tradicije, osposobljen za prepisivanje tretmana i režima nege kože i kose u skladu sa individualnim potrebama kupaca.

 

 

Kao u svim Kiehl’s prodavnicama širom sveta i u novoj prodavnici u Ušću će se praktikovati inicijativa “Isprobajte pre kupovine”. Inicijativa omogućava klijentima da preuzmu komplementarne uzorke i isprobaju ih kod kuće.

Povodom otvaranja treće po redu prodavnice u Srbiji, Güven Dalgıç, generalni menadžer L’Oréal Luxe divizije je izjavio:

”Srećni smo što će najfiniji apotekarski proizvodi ljubiteljima Kiehl’sa od danas biti dostupni na još jednoj lokaciji, u tržnom centru Ušće. Zadovoljstvo kupaca i zajednice, kao i briga o okolini su oduvek bili u središtu svega što radimo. Naš cilj je da ponudimo kupcima besplatnu analizu kože i personalizovane konsutlacije sa našim eskpertima za negu i preporučimo efikasna i ciljana rešenja u odnosu na tip, stanje kože i ciljeve koje klijent želi da postigne. Kako bismo uslugu analize kože podigli na viši nivo i prateći najnovija saznanja u oblasti nauke i tehnologije, analizu kože smo obogatili uvođenjem uređaja najnovije generacije- Derma-Reader koji će biti dostupan u prodavnici u Ušću. S obzirom da Kiehl’s nastoji da poveže generacije putem uspomena, tradicije i nege kože, srećni smo što ste deo našeg putovanja kako u online svetu, tako i u prodavnicama.”

 

 

Kiehl’s je osnovan u njujorškoj četvrti Ist Vilidž kao klasična apoteka. Njegovo jedinstveno i bogato nasleđe predstavlja pravu riznicu znanja iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine, koje se razvijalo i prenosilo sa generacije na generaciju.

 

 

 

 

PR&Foto: Kiehl's Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije