16.8 C
Belgrade
14.2 C
Zagreb
14 C
Sarajevo
28.03.2024.

Letnja H&M Home kolekcija inspirisana toplim bojama zalaska sunca!

IZDVAJAMO

 

Trenutak neposredno pre nego što sunce zađe i nestane u okeanu poslužio je kao inspiracija za novu letnju H&M HOME kolekciju gde ružičaste, žute i bež nijanse daju senzualnu notu vašem letnjem enterijeru i gde su boemski piknici u centru pažnje.

 

 

Ključni komadi iz najnovije H&M Home kolekcije učiniće da prigrlite boho stil sve dok traje leto i stvorite intimno mesto za opuštanje uz toplinu zalaska sunca, kako u zatvorenom tako i na otvorenom.

 

 

Pelepe ručno oslikane vaze u sivoj, beloj i roze u dve veličine savršene su za vašu dnevnu sobu, terasu ili baštu gde će dodati rustičnu atmosferu. Slikovito i mekano ćebe za prohladne letnje večeri napravljeno je od recikliranog pamuka, dok su tople ružičaste i bele geometrijske navlake za jastuke odlične za dnevne sobe ili spavaće sobe, i unose malo boje u vaš letnji dom.

 

 

Kolekcija je dopunjena i komadima savršenim za piknik, a novi H&M Home stolnjaci, tanjiri, činije, salvete i pribor za jelo stvoriće idealnu pozadinu za uživanje u ručku ili večeri sami ili u omiljenom društvu!

 

 

Letnja H&M Home kolekcija biće dostupna za kupovinu online i u odabranim prodavnicama širom Evrope od 9. juna.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije