13.9 C
Belgrade
12.5 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
26.04.2024.

Zamislite bar sa najboljim espresom u vašem domu!

IZDVAJAMO

 

Svaki put kada pripremate kafu i uživate u trenutku ispijanja sa željom da vam dan započne na pravi način – to postaje vaš dnevni ritual, a kako biste ga učinili potpunim, jedna stvar je od ključne važnosti: ne pristajati na kompromise kada je odabir kafe u pitanju. 

 

 

U veri da je otkrivanje novih vrsta i radoznalo istraživanje ukusa jedini pravi način da se u potpunosti povežete sa fantastičnim svetom kafe, internacionalni premium espresso brend BeanZ vas izaziva da iskusite sveža zrna kafe različlitog geografskog porekla koja do vaše šoljice dolazi direktno od jedinstvenih farmera koji ih uzgajaju na različitim krajevima sveta.

 

 

Želeći da strastvenim uživaocima vrhunskog espressa daju još više izbora, a bogati svet kafe učinine dostupnim svima, istovremeno ih ohrabrujući da otkriju novo poreklo i nove ukuse, BeanZ, kao deo Strauss Coffee grupe, kroz svoju bogatu ponudu donosi raskošan spektar ograničenih, sezonskih i prepoznatljivih kafa sa autentičnim imenima, licima i pričama ljudi koji ih proizvode na svojim porodičnim plantažama.

 

 

A šta ako bismo vam rekli da su svi ljubitelji dobre šoljice na zvaničnom BeanZ sajtu u prilici da odaberu jedan od posebno osmišljenih paketa pretplate? Onima koji se odluče za pretplatu na kafu, jednom mesečno na adresu stiže paket kafe u zrnu po želji i meri koji mogu promeniti u bilo kom trenutku, onda kada požele da isprobaju nove ukuse. Pored vrhunskog izbora kafe, BeanZ svojim korisnicima nudi i mogućnost pretplate na aparat za espreso u okviru koje dobijaju aparat po želji u prvom mesecu pretplate, a svakog sledećeg meseca paket kafe na kućnu adresu.

 

 

Sa ciljem podizanja svesti o novom brendu koji slavi raznolikost kafe u pogledu porekla, plantaže uzgoja, žetve, ukusa, mirisa, načina pripreme i , konačno, neponovljivog rituala uživanja,  BeanZ je pokrenuo jedinstvenu kampanju koju su podržali naši poznati influenseri i uživaoci BeanZ zrna!

 

 

Na Instagram profilima BeanZ ambasadora poput Nataše Petrović Dolinaj, Marije Zdravković i Džemala Drekovića, tokom meseca maja čekaju vas promo kodovi za kupovinu paketa kafe uz Tunbow 8300 aparat koji je zbog svog prepoznatljivog elegantnog dizajna i lakoće korišćenja jedan od najomiljenijih u BeanZ ponudi.

 

 

Ukoliko je vrhunska espreso kafa jedna od vaših omiljenih strasti i impuls koji vas inspiriše i daje ubrzanje vašoj svakodnevici, vreme je da odvojite trenutak, otvorite vrata BeanZ sveta i prepustite se istraživanju autentičnih BeanZ ukusa!

 

 

Za više informacija o aktuelnim BeanZ ponudama posetite njihov zvanični sajt ili ih zapratite na Instagramu i Facebooku!

 

PR tekst: Imaginarijum magazin

Foto: BeanZ Serbia

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije