6.1 C
Belgrade
7.2 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
19.03.2024.

Lepršava, nežna ili temperamentna – koja je vaša savršena Guess Dress kombinacija za ovo leto?

IZDVAJAMO

 

Najbolje letnje haljine su one koje se mogu nositi na više načina, one koje su dovoljno udobne da u njima možete biti čitav dan, i koje se uz zamenu obuće i modnih detalja s lakoćom pretvore u elegantni večernji outfit.

Inspirisana sanjivim temama i beskrajnom željom za putovanjima i egzotičnim avanturama u dalekim zemljama, Guess kolekcija za proleće/leto 2022 bogata je lepršavim i romantičnim haljinama u drapiranim i fluidnim tkaninama koje kombinuju različite teksture, što rezultira prelepo ženstvenim siluetama sa modernom mekoćom i letnjim, poetskim dodirom.

 

AKILINA Satenska haljina / MAIMIE HOBO torba / FENNELA sandale

 

Pastelne nijanse kombinuju se sa cvetnim i tropskim printovima stvarajući eteričnu privlačnost idealnu za dnevne odevne kombinacije. Pored razigranih dezena, kolekcija nudi haljine u jarkim bojama kao i neprolazim nude tonovima izrađene od makrame ili Sangallo čipke u mešavini pamuka i svile.

 

IRENE slim fit haljina / AVIANA TOTE torba / ABRIELA rupičaste čizme

 

Svoju kolekciju dnevnih haljina Guess dopunjuje laskavim i savremenim siluetama koje obećavaju da će u svaki izgled uneti raznovrsnost i nenametljiv, seksi stil. Haljine koje grle figuru, čiste linije i duboki izrezi garantuju sofisticiranu privlačnost koja će privući sve poglede.

 

LUCA karirana haljina / AVIANA CAMERA torbica / FENNELA sandale

 

U izradi kolekcije korišćene su lagane tkanine koje garantuju udobnost, poput eko pamuka, rastegljive rebraste tkanine, antilopa i ultra-mekanih pletenih tkanina, dok završna obrada rezultira jedinstvenim odevnim predmetima sa upečatljivom tekstualnošću.

 

MARCIANO AGATHA tight fit haljina / KATEY LUXURY torba / FENNELA sandale

 

Od laganih materijala i fluidnih silueta, Guess letnje mini i maksi haljine provešće nas kroz sunčane dane i nezaboravne tople večeri. Upotpunjene  efektnim aksesoarima, platformama ili visokim potpeticama, u kombinaciji sa torbicama prekrivenim prepoznatljivim Sangallo 4G monogramom, Guess haljine dobijaju posebnu završnu notu.

 

MARCIANO RACHEL haljina / TURIN torbica / ABRIELA rupičaste čizme

 

Bilo da ste uzbuđeni zbog sezone venčanja, festivala u parkovima ili uživanja u koktel barovima, u najnovijoj Guess kolekciji možete pronaći sjajan izbor letnjih haljina koje će vam savršeno pristajati ovog leta!

 

Lepršava cvetna haljina / CESSILY prošivena torbica / WENDY sandale sa platformom

 

Ukoliko je i vama zaigralo srce prilikom krstarenja kroz našu Guess outfit galeriju, pravi je trenutak da se zaputite u Guess prodavnice u beogradskim tržnim centrima Galerija, Ušće, Beo, Promenada u Novom Sadu, zatim Fashion&Friends radnje ili, još jednostavnije, posetite Fashion&Friends onlajn šop i istoimenu mobilnu aplikaciju. Vaša nova omiljena haljina vas nestrpljivo čeka!

 

 

PR tekst: Miona Todorović

Foto: Imaginarijum magazin / Fashion&Friends

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije