6.1 C
Belgrade
7.2 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
19.03.2024.

Sonos Roam – Besprekoran zvuk u bojama leta!

IZDVAJAMO

 

Jedan od najboljih bežičnih zvučnika na tržištu, zbog svog kvaliteta zvuka, izdržljivosti i prenosivog oblika – Sonos Roam, do nedavno bio je ograničen na paletu boja u dve monohromatske opcije.

 

 

U susret letu i sunčanim danima, ova američka kompanija donosi osveženje svog najpoznatijeg modela Bluetooth zvučnika i to u tri nove nijanse koje će postati vaš idealan saputnik na svim vašim putovanjima ove letnje sezone!

 

 

Sonos Roam, pored ove estetske intervencije i dalje zadržava sve one karakteristike koje ga čine vrhunskim prenosivim audio uređajem! Vodootporan sa IP67 sertifikatom, ovaj bežični Bluetooth zvučnik otporan je na padove i pruža deset sati reprodukcije. I dalje možete da upravljate njime koristeći Amazon Alexa ili Google Assistant funkciju, a tu je i AirPlay 2 opcija koja vam omogućava da strimujete svoju omiljenu muziku, filmove, podkastove sa Apple uređaja direktno na Sonos zvučnik.

 

 

Najprenosiviji zvučnik iz Sonos kolekcije takođe je opremljen Trueplay tehnologijom koju Roam automatski koristi kako bi prilagodio svoj zvuk u skladu sa okruženjem.

 

 

Sonos Roam Bluetooth zvučnik sada je dostupan u tri nove nijanse – Sunset, Wave i Olive, i možete ga naručiti preko Sonos zvaničnog sajta po ceni od 199 €.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Sonos

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije