10.9 C
Belgrade
7.2 C
Zagreb
2.7 C
Sarajevo
27.04.2024.

Zavirite u Torel Palace – raskošan butik hotel u u autentičnoj četvrti Lisabona!

IZDVAJAMO

 

Jedan od najsunčanijih glavnih gradova u Evropi, Lisabon je mesto koje odiše romantikom i nudi umerenu mediteransku klimu, pristup netaknutim plažama, raznovrsnu hranu i bogat noćni život.

 

 

Beskrajno privlačan, sa svojim valovitim brežuljcima sa kojih se pružaju bajkoviti pogledi, sa zgradama prekrivenim plavo-belim pločicama na kojima je oslikana istorija zemlje, kaldrmisanim ulicama i trotoarima prekrivenim mozaicima, ovaj grad na obali Atlantskog okeana čak i najobičnije šetnje učiniće očaravajućim iskustvom koje nikada nećete zaboraviti.

 

 

Upravo zato smo poželeli da naša sledeća evropska destinacija bude Lisabon, a u potrazi za smeštajem koji će upotpuniti boravak u gradu magične atmosfere, pronašli smo butik hotel koji ima možda najbolju lokaciju od svih lisabonskih hotela zahvaljujući svom spektakularnom bazenu sa pogledom na grad, reku Težo i São Jorge zamak!

 

 

Restaurirana palata iz 19. veka na vrhu moderne, radničke četvrti Alfama sada predstavlja butik hotel Torel Palace sa tri odvoijene zgrade i 25 soba koji pruža savremen, udoban i potpuno portugalski osećaj. Uprkos svojoj lokaciji u centru Lisabona, ovaj diskretni hotel u palati dugo je uspevao da ostane ispod radara. Kraljevska tema poslužila je kao inspiracija za uređenje enterijera, pa tako sve sobe u ružičastoj zgradi nose ime portugalske kraljice, sobe u plavoj zgradi nazvane su po portugalskim kraljevima, a nazivi kuća monarhije nadenuti su sobama u belog zgradi palate. Svaka soba ima prepoznatljivu i posebanu dekoraciju inspirisanu kraljevima i kraljicama Portugala, stvarajući toplu i sofisticiranu atmosferu.

 

 

Individualni dizajn svake sobe u Torel Palace hotelu odražava posvećenost poštovanju istorije dve vile koje su pažljivo restaurirane. U isto vreme, hotel nudi moderne pogodnosti, mešajući prošlost sa sadašnjošću na najelegantniji način. Sa posebnom baštom i bazenom, hotel pruža jedinstveno iskustvo za sve posetioce iz celog sveta.

 

 

Boravak u hotelu, pored bazena sa spektakularnim pogledom na grad, zaokružuje ambicionzi restoran Cave 23 koji služi degustacijski meni od devet jela za goste koji žele da „očekuju neočekivano“.

 

 

Ovaj butik hotel, kao deo Torel Boutiques grupe prestižnih hotelskih jedinica, ima poseban i autentičan karakter, a ono što ga izdvaja je posebna pažnja prema individualnim potrebama svakog gosta. Torel Palace Lisbon ima cilj je da se osećate kao kod kuće, u okruženju obavijenom elegancijom i dobrim ukusom.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Torel Palace

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije