17.6 C
Belgrade
16.1 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
26.04.2024.

Magija zen bašte oživljava pred vašim očima!

IZDVAJAMO

 

Stolovi za kafu i pomoćni stočići u dnevnom boravku često su dizajnirani da se harmonično uklope u naš životni prostor, ali malo je njih koji, pored svoje funkcionalnosti, mogu imati opuštajući efekat koji nas može dovesti i do stanja potpunog zena!

 

 

Kao prelep minimalistički komad nameštaja i očaravajuća umetnička instalacija u jednom, Sisyphus kinetički sto koristi inovativan pristup kako bi uneo mir i opuštanje u bilo koji prostor koristeći stare principe zen bašte i magiju tehnologije. Ovaj sto na jedinstven način u vaš dom unosi opuštajuću atmosferu zahvaljujući pesku i metalnoj kugli koja se kotrlja, a radi tako što se magnetno provlači kroz pesak pomoću robota ugrađenog u unutrašnjosti stola („Sisbot“). Tragovi koje lopta ostavlja u peščanom polju stvaraju zadivljujuće, zamršene i beskonačno promenljive šare ispod kaljenog stakla.

 

 

Napravite opuštajuće liste za reprodukciju opuštajućih numera iz prateće aplikacije Sisyphus dostupne za iOS i Android, i prilagodite svoje kinetičko umetničko iskustvo sa sedam različitih režima osvetljenja, beskrajnim opcijama boja i preko 1000 dizajna koje možete izabrati. Pored toga što nudi umirujuću distrakciju, ovaj kinetički umetnički sto je istovremeno zabavan, posebno ukoliko želite da impresionirate svoje goste.

 

 

Iako postoji mnogo pomoćnih stolova sa minimalističkim dizajnom, svi oni imaju fiksni dizajn koji se ne razvija zajedno sa ukusima i potrebama njihovih vlasnika. Nasuprot tome, Sisyphus ne nudi samo kinetičko-umetničku instalaciju u vašem domu, već vam  omogućava da definišete sopstvena iskustva, dozvoljavajući kreativnosti da teče unutar stola, nacrtana na finom pesku naizgled magičnom metalnom kuglom.

 

 

Sisyphus Kinetic Art sto nije nimalo jeftin komad nameštaja, posebno ako se odlučite za drvenu obradu od trešnje ili oraha, ali ako uzmemo u obzir da ovaj sto radi nešto što nijedan drugi stolovi ne mogu, cena od 1.600 dolara za ovakav komad se ipak može nazvati investicijom u lični mir kad god vam zatreba!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Sisyphus Industries

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije