13.4 C
Belgrade
10.1 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
29.03.2024.

Unesite boje u svoj dom raskošnim LEGO biljkama koje traju večno!

IZDVAJAMO

 

Kao najnoviji dodatak svojoj obožavanoj „Botanicals“ kolekciji koja je prvi put predstavljena početkom 2021. godine kao deo LEGO inicijative za održivost, danski brend igračaka za decu i odrasle predstavio je dva nova seta inspirisana biljkama.

 

 

Nove LEGO biljke ne zahtevaju zalivanje niti sunčevu svetlost, što ih čini savršenim dodatkom za vaš dom ovog proleća ili posebno osmišljenim poklon za sve ljubitelje biljaka i LEGO kockica! Novi botanički setovi dizajnirani su da pruže impresivno iskustvo slaganja kockica za odrasle koje omogućava kreativnosti da procveta.

 

 

Sukulenti i kaktusi su biljke poznate po svojoj izdržljivosti, ali budite sigurni da će nova LEGO modularna verzija sukulenata opstati u svačijim rukama! Šareni aranžman od 771 komada koji se sastoji od devet vrsta biljaka može biti postavljen zajedno ili pojedinačno kako bi se prilagodili svakom prostoru.

 

 

Lepota orhideje će zauvek biti očuvana zahvaljujući LEGO setu od 608 delova od kojih možete napraviti ovu raskošnu biljku sa šest velikih cvetova i dva pupoljka koji stoje u ravnoteži u elegantnoj plavoj vazi sa žlebovima.

 

 

„Želeli smo da kreiramo set koji nudi opuštajuće i pažljivo iskustvo gradnje kako bismo pomogli odraslima da se isključe iz svog užurbanog života i, što je najvažnije, da se ponovo fokusiraju na nešto u čemu uživaju“, izjavio je LEGO dizajner Anderson Ward Grubb.

 

 

Kako je najavljeno, novi LEGO „Botanicals“ biće pušteni dostupni od prvog maja, po ceni od 49,99 dolara za svaki pojedinačan set.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: LEGO

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije