13.2 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
19.04.2024.

Blistava energija sunca u bočici Olympéa Solar Intense parfema!

IZDVAJAMO

 

Najnoviji miris u Paco Rabanne Olympéa seriji parfema inspirisan je suncem i prati trendovski talas mirisa sa solarnom temom koji svojim dizajnom i mirisnim notama nude svetlost, sreću, snagu i optimizam koji su svima preko potrebni. 

 

 

Olympéa Solar Eau de Parfum Intense predstavlja trenutni osećaj transportovanja na mesto puno svetlosti i stiže u istom ovalnom obliku kao i prethodni mirisi, sada ukrašen zlatnim lovorovim grančicama koje tako dobro pristaju na staklenoj bočici.

 

 

Početak kompozicije nudi slatke i iskričave citrusne akorde kore pomorandže i kore mandarine, praćene cvetom pomorandže. Srce otkriva solarnu hrastovu mahovinu u kombinaciji sa belim cvetnim buketom i cvetovima solarne tiare, dok topli i egzotični dodir ilang-ilanga predstavlja sunčeve zrake na koži zajedno sa benzoinom.

 

 

Opisan kao miris boginje, Olympéa Solar Intense parfem namenjen je snažnim i nezavisnim ženama koje, jednom kada osete ovaj parfem na svojoj koži, sijaju poput sunca! Istinska lepota u svom zenitu, veličanstvena i pobedonosna.

 

 

Gornje note: kora mandarine, kora pomorandže, cvet pomorandže
Srednje note: solarna hrastova mahovina, belo cveće, solarno cveće tiare
Donje note: ilang-ilang benzoin

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Paco Rabanne

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije