8.8 C
Belgrade
5.4 C
Zagreb
2 C
Sarajevo
27.04.2024.

Omega x Swatch šarena kolekcija satova inspirisana nebeskim telima!

IZDVAJAMO

 

Dizajnersko partnerstvo kompanija za proizvodnju satova Omega i Swatch prati popularni trend saradnje između luksuznih i uličnih brendova kako bi se stvorili inovativni novi proizvodi koji spajaju najbolje od oba sveta.

 

 

Brendovi su svoju zajedničku dizajnersku inspiraciju pronašli u svemiru kako bi stvorili kolekciju satova nazvanih po nebeskim telima, od džinovske zvezde u centru Sunčevog sistema do patuljaste planete na njegovoj periferiji. Speedmaster MoonSwatch kolekcija broji jedanaest modela satova od kojih svaki upućuje na planetu ili nebesko telo u Sunčevom sistemu, kao što su Mesec, Sunce, Merkur, Venera, Zemlja, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton.

 

 

Ono što ovu kolekciju lansira u orbitu je fuzija najinovativnijeg Swatch biokeramičkog materijala sa ključnim Omega Speedmaster Moonwatch elementima dizajna, poput asimetričnog kućišta i prepoznatljivih Speedmaster brojčanika.

 

 

Nova kolekcija ručnih satova, u retko viđenim bojama, ima za cilj da Omega profesionalnom časovniku pruži razigrani obrt. Svaki MoonSwatch ima svoju misiju, inspirativne gravure i zajedničke OMEGA x SWATCH logotipe na brojčaniku i kruni. Poklopac baterije na svakom satu ima prikaz njegove planete, dok VELCRO© kaiš inspirisan svemirskim odelom dodaje poslednji detalj astronautskog šika.

 

 

Za luksuzni brend Omega, zajednička misija je ujedno i zabavan poduhvat i znak poštovanja odvažnoj kompaniji koja je rizikovala sve da pokrene posrnulu švajcarsku industriju satova tokom kvarcne revolucije.

 

 

Ovo neočekivano, provokativno i vizionarsko partnerstvo stvorilo je veliko interesovanje u  mnogim Swatch prodavnicama širom sveta gde sada po ceni od 260 dolara možete kupiti Omega x Swatch Speedmaster Moonwatch biokeramički sat.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: OMEGA

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije