12.5 C
Belgrade
9.4 C
Zagreb
4 C
Sarajevo
26.04.2024.

Zavirite u Bio Hotel Raphaël – zeleno srce Rima!

IZDVAJAMO

 

S pogledom na barokni trg Navona, na nekoliko koraka od najpoznatijih znamenitosti Večnog grada, ušuškan u sopstvenom zelenilu nalazi se hotel koji spaja gracioznost Starog sveta sa ekološkim senzibilitetom Novog milenijuma.

 

 

Stil Bio Hotela Raphaël je razigran i kombinuje klasično italijansko bogatstvo sa modernim dizajnom enterijera. Tradicionalne sobe su nedavno renovirane i elegantno uređene tako da ambijent uspeva da dočara udoban starinski ukus. Sve sobe su opremljene sopstvenim kupatilom sa kadom, dok neke od njih imaju mali dnevni boravak i privatnu terasu. Hotel takođe ima malu, ali dobro opremljenu teretanu i biblioteku.

 

 

Centralna tačka hotela Raphaël je upravo njegova krovna terasa sa veličanstvenim pogledom koji se pruža od crkve Santa Maria della Pace čija kupola je tako blizu da imate osećaj kao da možete da je dodirnete, pa sve do bazilike Svetog Petra na horizontu!

 

 

Elegantan vegetarijanski restoran i bistro bar na krovu je vrhunac ove filozofije eko-luksuza i postavlja standard za organsku hranu u Rimu. Sa sofisticiranom, mekom i harmoničnom atmosferom, Mater Terrae restoran je idealan krov Rima gde možete da pobegnete od gradske vreve i opustite se uz piće sa neverovatnim pogledom. Ovde možete očekivati veoma dobru uslugu, odličnu hranu uz koktele i prosecco. Ceo hotel je organski orijentisan, što se vidi po terasi i restoranu gde se služe isključivo organska, biodinamička i bezglutenska jela sa gastronomskom preciznošću i finoćom, dok je većina vina sa bogate vinske karte je organska. Dakle, poseta restoranu Mater Terrae nije dobra samo za nepce, već i za dušu i životnu sredinu.

 

 

Kada se zasitite gužve i razgledanja turističkih lokaliteta, jedva ćete čekati da se vratite u svoju mirnu sobu ili da se uputite na krov hotela na koktel i večeru dok uživate u pogledu od 360 stepeni na kupole i zvonike istorijskog centra Rima.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Booking

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije