6.8 C
Belgrade
11.3 C
Zagreb
7.7 C
Sarajevo
18.04.2024.

Ovog proleća Massimo Dutti vas poziva da se opustite u avangardnom stilu!

IZDVAJAMO

 

Španski brend koji je oduvek znao kako da oversized pretvori u najelegantniji komad garderobe, donosi nam novu kolekciju za proleće/leto ograničenog izdanja koja odiše avangardnim i savremenim duhom.

 

 

Poigravajući se sa volumenima, prirodnim materijalima i toplim nijansama, Massimo Dutti nam donosi žensku kolekciju koja je oda ekskluzivnosti i ženstvenosti u svom najboljem izdanju. Massimo Dutti još jednom ostavlja svoj trag jedinstvenim motivima definisanim potpunim odsustvom veštine, a sve to u paleti boja koja odaje počast okruženju i koja svaki trenutak ispunjava svetlošću.

 

 

Dizajni se kreću od lepršavih lanenih košulja i pantalona, ogrtača i haljina, preko pletenih setova od pamuka i svile, pa sve do kožnih haljina i kombinezona. Massimo Dutti SS22 Limited Edition je kolekcija u kojoj se sve vrti oko kvaliteta izrade, materijala koji su luksuz za čula i silueta koje pozivaju na opušten izgled, sa onim bezbrižnim dodirom tipičnim za toplije mesece.

 

 

Ukoliko postoji odeća koja može da nam popravi raspoloženje i učini da se osećamo posebno, onda slobodno možemo reći da je Massimo Dutti ovom kolekcijom uspeo da hedonizam odvode korak dalje, a mi verujemo da će ovih ekskluzivnih 200 komada pronaći svoj put ka ormarima nekih najsofisticiranijih žena.

Kolekcija je dostupna od danas za kupovinu online kao i u Massimo Dutti radnjama širom Srbije!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Massimo Dutti

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije