2.7 C
Belgrade
3.9 C
Zagreb
-1.2 C
Sarajevo
20.04.2024.

Tommy Hilfiger SS22 – Klasičan stil koji ne izlazi iz mode!

IZDVAJAMO

 

Od prvih modela koji slave klasičan američki stil do inovativnih krojeva i logomaničnog trenda, Tommy Hilfiger u svakoj novoj kolekciji ostaje veran svom upečatljivom stilu koji nikada ne izlazi iz mode.

Prepoznatljiva kombinacija crvene, bele i plave boje, ove sezone obogaćena je pravom letnjom fuzijom jarkih kolorita. Letnji modeli ovoga puta dolaze u nijansama hibiskus crvene, mango narandžaste i smaragdno zelene, koja dominira na modelima ženskih midi haljina.

 

Plisirana midi haljinaSvilena midi haljina / Rebrasta midi haljina

 

Miks elegantnog stila i urbanog streetwear-a glavne su karakteristike muške kolekcije, koja ove sezone svojim inovativnim dizajnom i dominantnim tonovima boje slonovače i teget daje alternativu klasičnim odelima. Pored poslovnih i sportskih rančeva, male torbice koje se mogu nositi preko ramena igraju glavnu ulogu u ponudi aksesoara.

 

Slim fit muška košuljaPrugaste pantaloneMaslinasta torbica

 

Kreativan tim Tommy Hilfiger u prolećnoj kolekciji pravi i trendy pomake kada su u pitanju krojevi. Ležernije komade koje su žene tražile u muškim modelima sada su prilagođene svima. Cela linija jakni, dukseva i majici koje potpisuje ovaj kultni američki brend gotovo da su potpuno unisex, pa je identičan dizajn prisutan i u muškoj i u ženskoj kolekciji.

 

Šareni duks sa kapuljačomPlavi duks sa kapuljačom

 

Odabrani modeli dostupni su u prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum u Nišu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na webshopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

 

 

 

PR&Foto: Fashion&Friends

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije