13.9 C
Belgrade
12.5 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
26.04.2024.

Otkrivamo najbolje poklone iznenađenja za ovogodišnji Dan žena!

IZDVAJAMO

 

Kako se bliži Dan žena, tako užurbano krećemo da razmišljamo o idealnom znaku pažnje za nama drage osobe. Kao i svake godine, verujemo da će i ove najzastupljeniji pokloni biti buketi, bombonjere, nakit…

I dok je poklanjanje materijalnih sitnica uvek sjajan gest, možda ovog puta nije loše porazmisliti o nečemu što će zaista ostaviti jak utisak na sve bitne žene u vašem životu, a to su jedinstvena iskustva, za koja smo sigurni da će se dugo pamtiti. U nastavku vam donosimo nekoliko zanimljivih predloga:

 

 

Detoks, regeneracija i opuštanje

Složićete se da teško da postoji bolja opcija za poklon od spa tretmana. Ovim pokazujete osobi da vam je stalo do nje, kao i da znate koliko im je potrebna ovakva vrsta predaha. Dodatni plus kod ovakvog poklona jeste mogućnost da ga pretvorite u iskustvo za dvoje i zajedno otputujete u hotel ili rizort, u okviru koga se nalazi wellness centar. Tako ove godine rizort One&Only Portonovi u Crnoj Gori, povodom 8. marta, nudi spa dan po povoljnijoj ceni, koji podrazumeva tretmane lica, detoks masažu tela, hidrirajući tretman sa aromatičnim uljima, ručak i još mnogo toga. Možemo već sada da predvidimo objave na društvenim mrežama – heštegovi #relax #spaday #luxurytreatment uveliko će se koristiti.

 

 

Bežimo iz grada

Izraz „roadtrip“ već se odomaćio i kod nas, budući da se ljudi u poslednje vreme sve više odlučuju na vikend putovanja i avanture. Idu lepši dani, pa iznenadite najbolju drugaricu, mamu, sestru ili voljenu osobu – sedite u auto, ponesite termos, fotoaparat (naš predlog je dobar polaroid), dvogled i nikako ne zaboravite zvučnik. Izađite iz svoje svakodnevice tako što ćete posetiti neku obližnju planinu, vidikovac ili, što da ne, vinariju ili restoran etno kuhinje.

 

 

Vreme je za čaj

Takozvana „pauza za čaj“ poslednjih godina postala je trend i u Srbiji, ali ona ne podrazumeva samo obično ispijanje ovog pića u društvu. Zamislite veselu atmosferu, uz stolove pune kolača, džemova, čajeva sa raznim ukusima u prelepim šoljicama i velikim izborom drugih pića. Upravo ovakav ugođaj sve više nude restorani, poslastičarnice, ali i rizorti, poput One&Only Portonovi. Onda? Idemo na čajanku?

 

 

Za tango je potrebno dvoje

Na kraju, nemojte nikako potceniti ni treninge joge, fitnesa ili plesa kao poklon za 8. mart. Iako je dostupnije i lakše, znamo da je nekad jako teško pronaći pravog partnera sa kojim ćete uživati u ovim aktivnostima. Zato ovaj put ugodite dragoj osobi i krenite zajedno na trening – bilo da su u pitanju časovi zumbe, tanga, joge ili obična teretana.

I ne zaboravite – bitno je da sve ipak bude iznenađenje. Samo im recite da se spakuju i odvedite ih negde, gde god da ste ove godine odabrali. I naravno, ne zaboravite da uživate.

 

 

 

PR&Foto: One&Only Portonovi

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije