5.9 C
Belgrade
5.7 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
19.04.2024.

Novi Sonos zvučnik prkosi očekivanjima moćnim zvukom i minimalističkom estetikom!

IZDVAJAMO

 

Kao sinonim za vrhunski kvalitet zvuka, Sonos je brend koji nas uvek iznenadi jedinstvenim proizvodima koji odišu jednostavnošću i lepim dizajnom, dok je odličan kvalitet obećanje koje ovaj američki brend svaki put ispuni!

 

 

Pre tačno godinu dana pisali smo o Sonos Roam zvučniku, laganom uređaju neočekivano dobrog zvuka koji je u svakom trenutku spreman za upotrebu na otvorenom! Ovoga puta Sonos nam donosi novu, unapređenu verziju Bluetooth zvučnika spremnog za sve vaše avanture slušanja, bilo da želite da napravite žurku, opustite se nakon napornog dana na poslu ili dok idete u mirnu šetnju šumom.

 

 

U poređenju sa prethodnim modelom iz iste Sonos linije, Roam SL se može pohvaliti redefinisanim dizajnom koji se uklapa u svaki enterijer i staje u svaki ranac.  Lagan, kompaktan i ergonomičan, novi Sonos prenosivi zvučnik sigurno ćete poželeti da ponesete na svoje sledeće kampovanje!

 

 

Sonos Roam SL ima IP67 ocenu što znači da je uređaj vodootporan i može biti pod vodom i do 30 minuta, a zahvaljujući robusnoj izdržljivosti ovaj mali zvučnik pripremljen je za sve vrste terena i vremenskih prilika, tako da ne morate da brinete da će se oštetiti u nekoj od vaših avantura. Sonos garantuje preko deset sati neprekidne audio reprodukcije zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji, a kao većina Sonos zvučnika, i Roam SL radi sa Sonos aplikacijom,  što vam, pored fizičkih dugmadi za kontrolu i povezivanje putem WiFi ili Bluetooth konekcije, pruža veliku slobodu kontrole.

 

 

Lako ga možete povezati sa svojim omiljenim servisima za strimovanje, uključujući Sonos Radio. Pustite svoje omiljene pesme na zvučniku direktno sa telefona ili tableta. Dugmad za reprodukciju/pauzu/preskakanje/ponavljanje će vam olakšati uživanje u slušanju muzike gde god da se nalazite. Kontrolisanje visokih tonova, basa i drugih audio frekvencija takođe je moguće direktno u aplikaciji.

 

 

Sonos Roam SL dolazi u dve nijanse, Shadow Black i Lunar White koje su dostupne u mat finišu za minimalistički, ali elegantan izgled i osećaj. Po ceni od 159 dolara, ovaj prenosivi zvučnik zaista ispunjava sva očekivanja kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Sonos

 

 

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije