5.8 C
Belgrade
6.6 C
Zagreb
3 C
Sarajevo
04.03.2024.

Zauvek transformišite pogled na borbu sa znakovima starenja kože!

IZDVAJAMO

 

Od brenda La Roche-Posay  stiže nam dugo očekivana anti-aging formulacija u vidu Retinol B3 seruma, koji zajedno sa serumima  Hyalu B5  i Pure Vitamin C10 sadrži sastojke koji postavljaju zlatni standard u nezi protiv bora.

Naime, dok Hyalu B5 serum hidrira i daje puniji izgled koži zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, čineći je mekšom na dodir, a ublažavajući tanke linije i bore, Pure Vitamin C10 čini kožu blistavom, te ujednačava teksturu i ten uz čisti vitamin C, salicilnu kiselinu i neurosensin. Sa druge strane, pojačanje u svakodnevnoj rutini nege u borbi protiv tamnih fleka, dubokih bora, neujednačenog tonusa i fotostarenja, jeste upravo novi Retinol B3 serum, koji doprinosi regeneraciji kože zahvaljujući formulaciji koja sadrži retinol – poznati molekul koji preporučuju dermatolozi širom sveta u borbi protiv starenja.

 

 

Koja je rutina nege najbolji izbor za lice nakon tridesete, kako pravilno koristiti i kombinovati ove serume i na koji način postići najefikasnije rezultate kroz kombinaciju različitih aktivnih dermatoloških sastojaka, otkriva nam specijalista dermatovenerologije dr Nevenka Dokmanović, saradnica brenda La Roche-Posay i evropski lider u nezi kože.

„Suštinski prava anti-age nega, počinje od 25 – 30 godine, do tada je dovoljno kožu dobro hidrirati i štititi od sunca. Posle 30-te godine, uvodimo u negu neke od najvažnijih molekula kao što su retinol, vitamin C ili hijaluron. Hijaluronska kiselina je veliki molekul i glavni sastojak našeg vanćelijskog matriksa, njena glavna funkcija je hidratacija. Vitamina C utiče na smanjenje bora, kao i  pojavu „grube“ kože i povećava produkciju kolagena. Dok je retinol još jedan moćan saveznik u borbi sa starenjem kože – njegova upotreba dovodi do vidljivog smanjenja bora, čak i dubokih, čini svetlijima pege i fleke, ujednačava boju i teksturu kože, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, poboljšava tonus i popravlja cirkulaciju kože, što nam daje zdravu boju“, ističe dr Dokmanović.

 

 

Doktorka preporučuje kao dobitni dvojac – Pure Vitamin C10 serum ujutru, a kao noćna nega Hyalu B5 serum. Ili  za jači efekat – ujutru Hyalu B5 serum,  a za noćnu negu Retinol B3 serum.

 

U ČEMU JE TAJNA EFIKASNOSTI RETINOLA U TRETIRANJU BORA?

 

Kako starimo, bore, tamne mrlje i fine linije postaju vidljivije. Za to su delimično odgovorni genetski faktori koji se ne mogu kontrolisati – oko 30 odsto, jer dovode do usporavanja obnavljanja ćelija kože. Što je još važnije, koža takođe stari zbog spoljašnjeg procesa koji menja prirodne strukture kože, nazvanog foto-starenjem. Upravo zbog toga, brend La Roche-Posay je lansirao novi B3 Retinol serum koji sadrži dermatološki molekul – retinol, a koji dugotrajno koriguje znakove fotostarenja. Retinol, odnosno retinoidi su derivat vitamina A, koji se prirodno nalazi u koži, a uključivanjem u formulacije proizvoda za negu lica, daju efikasne rezultate u borbi sa borama i neujednačenostima tena i nudi snažno rešenje protiv starenja kože. Zbog činjenice da je fotosenzitivan, retinol valja koristiti isključivo u okviru noćne nege, dok se preporučuje obavezno korišćenje zaštitnog faktora pred svako izlaganje suncu, čak i u zatvorenim prostorima sa dnevnim osvetljenjem.

 

 

ZA MAKSIMALNU EFIKASNOST: ABECEDA DERMATOLOŠKIH ANTI-AGE SASTOJAKA

 

Uloga i važnost seruma od velikog je značaja, kako su ovi vitalni proizvodi neophodni za zdrav, elastičan i podmlađen izgled kože u bilo kojoj starosnoj dobi. Ukoliko niste imali priliku da započnete anti-age rutinu, sada je vreme da pronađete idealno rešenje! Brend ove godine nudi inovaciju na bazi retinola koja staje na čelo anti-age asortimana usmerenog na ublažavanje znakova starenja, i koji sada obuhvata tri ključna proizvoda na bazi vitamina A, B i C koje možete kombinovati za još bolju efikasnost. Uz to, proizvodi su namenjeni za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu.

 

IDEALNA NOĆNA NEGA UZ VITAMIN A

Zahvaljujući snažnom regenerativnom dejstvu vitamina A, novi B3 Retinol serum sa termalnom vodom La Roche-Posay uspešno rešava problem dubokih bora, neujednačenog tena i znakova fotostarenja poput tamnih fleka na svim tipovima kože, čak i osetljivim. Dobre rezultate, potvrđuje i samoprocena 51 žene, mlađih od 65 godina, koje su koristile serum  u periodu od dva meseca. Njih 96* odsto potvrdilo je da koža izgleda mekše i hidriranije, 92* odsto da izgleda svežije, dok 90* odsto njih potvrđuje da koža izgleda prefinjenije. Za još bolje rezultate, a bez kompromisa na tolerantnost, najbolje ga je primenjivati kao noćnu negu, i udružiti njegovo dejstvo sa efektima primene Hyalu B5 seruma kroz jutarnju negu. U ovoj kombinaciji ne zaboravite na SPF nakon jutarnje rutine.

 

 

 DNEVNA NEGA UZ VITAMIN B ZA LICE I DEKOLTE, KAO PUT DO BESPREKORNOG TENA

Hyalu B5 serum vraća koži svežinu, elastičnost i volumen, a prepoznat je kao broj jedan anti-age proizvod u apotekama u Evropi. Revitalizuje kožu, a intenzivnom revitalizacijom koži lica pruža kvalitetniji i zdraviji izgled. Sadrži jedinstvenu formulu koja objedinjuje čistu hijaluronsku kiselinu, vitamin B i madekasosid, za punoću i obnovu kože. Preporučuje se kao dnevna rutina u kombinaciji sa retinolom, dok je pogodno za korišćenje i u večernjim negama, uz Pure Vitamin C10 serum.

 

JUTARNJI RITUALI UZ VITAMIN C, POZNATIJEM PO SVOJIM SPOSOBNOSTIMA DA POBOLJŠA SJAJ KOŽE I NJENU TEKSTURU 

Uz Pure Vitamin C10, antioksidant serum koji kroz jutarnju negu obnavlja kožu i ujednačava ten, podarite joj najbolju negu koju zaslužuje. Nakon nanošenja, koža postaje blistava, čvršća a ujedno smanjuje bore kao i nepravilnosti teksture i boje, čineći da zablistate tokom celog dana. U večernjim satima, za dubinsku hidrataciju i obnovu kože koristite i Hyalu B5 serum, kako ova dva seruma zajedno čine idealni anti-age duo.

Transformišite zauvek pogled na borbu sa znakovima starenja i pretvorite ih u inspirativno putovanje boljeg upoznavanja neverovatne regenerativne sposobnosti vaše kože. Prave odluke za bolji život osetljive kože su na klik daleko.

 

 

Za više informacija o brendu La Roche-Posay, kao i novim anti-age serumima, posetite web-stranicu www.laroche- posay.com i zapratite La Roche-Posay na Instagramu i Facebook stranici.

 

 

 

PR&Foto: La Roche-Posay Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije