14 C
Belgrade
10.4 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
25.04.2024.

Mesec zaljubljenih u rizortu One&Only Portonovi!

IZDVAJAMO

 

Okružen vodama Jadrana i upečatljivom panoramom Bokokotorskog zaliva, One&Only Portonovi rizort idealno je mesto za proslavu meseca ljubavi, zahvaljujući specijalnoj večeri povodom Dana zaljubljenih, koja će biti organizovana u subotu, 12. februara u restoranu Tapasake.

 

 

Ova degustaciona večera od šest sledova uz uparivanje pića, inspirisana je savremenom japanskom kuhinjom, po kojoj je Tapasake i poznat, pružajući neponovljivo iskustvo ručavanja u ultra-luksuznom, a istovremeno opuštenom ambijentu One&Only Portonovi rizorta. Tokom večere, sve prisutne zabavljaće bend „The Grupa“.

 

 

Tapasake u Portonovom kombinuje vrhunsku uslugu po kojoj je One&Only poznat, sa fuzijskim elementima japanske kulture i sofisticiranim stilom Jadranske rivijere. Od laganih, ukusnih jela na bazi sušija i sašimija, zatim sevičea i karpaća, marinirane ribe i wagyu teletine, do neobičnih salata i tempure – kulinarska ponuda u Tapasake restoranu predstavlja potpuno novo i jedinstveno iskustvo na crnogorskoj obali.

„Tapasake služi fuzionu kuhinju koja kombinuje fascinantne ukuse inspirisane različitim svetskim tradicijama, s posebnim fokusom na elemente azijskih kultura. Naš jelovnik oslikava svežinu lokalnih plodova mora, zadivljujuće arome neobičnih umaka i sastojke koje ne možete pronaći bilo gde, spremljene i prezentovane s ljubavlju i posebnom pažnjom“, kaže šef kuhinje, Yannick Bayoo.

 

 

Vrhunsku kuhinju Tapasake restorana prati i revolucionarna miksologija, a centralni deo zauzimaju azijski kokteli koji koriste naizgled nespojive sastojke, poput retkog japanskog sakea i tradicionalne crnogorske rakije, zelenog čaja, matche i Yuzu-a.

„Harmonija je vodeći princip u Japanu, što je uticalo na mnoge aspekte naših recepata za koktele – ona je zapravo naša početna tačka inspiracije“, kaže Rafaela Pons, menadžerka pića i glavni somelijer u rizortu. „Težimo harmoniji u svakom elementu naše kolekcije koktela, uzimajući u obzir ukuse, teksture i ukupni efekat svakog pića.“

 

 

Večera povodom Dana zaljubljenih, uz uparivanje pića i muziku uživo u restoranu Tapasake rizorta One&Only Portonovi, biće organizovana u subotu 12. februara od 19 časova, po ceni od 100 evra po osobi. Rizort je pripremio i posebnu smeštajnu ponudu koja uključuje noćenje u luksuznoj sobi za dvoje sa doručkom, rano prijavljivanje i kasno odjavljivanje, korišćenje Chenot Espace wellness centra, romantičan poklon dobrodošlice, kao i večeru za dvoje. Cena ove ponude za dvoje iznosi 616 evra.

Više informacija gosti mogu dobiti pozivom na +382 31 691 001 ili slanjem mejla na reservations@oneandonlyportonovi.com.

 

 

 

PR&Foto: One&Only Portonovi

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije