18.6 C
Belgrade
15.8 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
01.05.2024.

Prigrlite radost proleća i osvežite svoj dom pastelnim nijansama i apstraktnim oblicima!

IZDVAJAMO

 

Sve što u ovom trenutku želimo je da spremno dočekamo vedrije dane koji su pred nama i ponovo pozovemo pastelne nijanse u naš dom, a nova H&M Home kolekcija za proleće 2022. inspiriše nas da mekim i neutralnim tonovima, apstraktnim printovima i umetničkim oblicima osvežimo svoj dom i prigrlimo prve znake proleća!

 

 

H&M Home se u ovoj kolekciji fokusirao na elemente koji podižu raspoloženje sa mekim tkaninama i bojama koje dodaju stilsku i udobnu notu svakom enterijeru! Pronalazimo pastelne nijanse plave, zelene i ljubčaste u kombinaciji sa bež i oker tonovima, kao i nameštaj od prirodnog drveta i teksture mekane na dodir – sve ono što već neko vreme želimo da vidimo u svom domu, a čiji je trend potvrđen u oblasti dekoracije i dizajna za 2022. godinu!

 

 

H&M Home prolećna kolekcija donosi veoma moderne home-decor komade poput prelepih skulpturalnih vaza i svećnjaka, kao i posuđa neutralnih tonova uključujući keramičke šolje koje moramo imati u svojim vitrinama predstojeće osunčane sezone!

 

 

Sa prolećem dolazi i veliko prolećno čišćenje, a H&M Home nam takođe pomaže da ovaj proces teče što je lakše moguće sa nizom kuhinjskih proizvoda koji će vam pomoći da organizujete svoje ormare i ostavu! Novi moderni dodaci za skladištenje poput korpa za odlaganje, drvenih kutija, pamučnih vrećica i činija za višekratnu upotrebu, učiniće vaše ormariće organizovanijim, a kuvanje još zabavnijim.

 

 

H&M Home Spring 2022 kolekcija sada je dostupna za kupovinu online, kao i u odabranim H&M Home prodavnicama širom Evrope!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije