19 C
Belgrade
19 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
27.04.2024.

Ove sezone aktivna sportska odeća dobija sofisticiraniji izgled!

IZDVAJAMO

 

Besprekorno spajajući svet mode i sportske odeće, nova Reebok x Victoria Beckham „Drop Six“ kolekcija predstavlja esencijalnu garderobu aktivne odeće visokih performansi koja ne pravi kompromise u pogledu stila.

 

 

Ključne teme koje prate šestu po redu kolekciju, nastalu u saradnji između britanskog brenda i dizajnerke, su lakoća i prolagodljivost odeće visokih performansi u svom najčistijem obliku koja ostaje usko povezana sa modnim svetom! Proporcije su izmenjene, a siluete skraćene tako da svesno laskaju ženskoj figuri.

 

 

Ono što karakteriše bešavne komade iz ove kolekcije su prediva koja su tkana čvršće za kompaktniju teksturu, uvijajući se i pružajući podršku kako bi se omogućilo lakše kretanje tela! Utemeljena u novoj paleti boja poput gline, morsko zelene i neon žute, „Drop Six“ kolekcija sadrži pantalone širokih nogavica koje su dovoljno elegantne za nošenje ne samo tokom bavljenja sporta, već i za svakodnevne aktivnosti.

 

 

Esencijalne komade kolekcije čine i kratke dukserice, helanke i sportski grudnjaci, a komad odeće koji se posebno ističe je VB džemper sa visokom kragnom koji obećava udobnost i toplinu nakon vežbanja. Mat finiš unosi element suptilne sofisticiranosti u čitavu kolekciju, dok su logotipi veći i smeliji i odišu energijom i samopouzdanjem.

 

 

Novi VB Zig Kinetica model patika ima upečatljivu neonsku žutu boju, dok kultna i minimalistička VB Club C silueta sa reljefnim detaljima logotipa, uključuje klasične grafičke iteracije kontrastne crne i bele, kao i suptilni koralni sjaj.

 

 

Sa cenama u rasponu od 90 do 230 dolara, najnovija Reebok x Victoria Beckham „Drop Six“ kolekcija sada je dostupna za kiupovinu online na sajtu brenda Reebok.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Reebok

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije