19 C
Belgrade
19 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
27.04.2024.

Upoznajte Time – ručni sat koji je više od elegantnog komada nakita!

IZDVAJAMO

 

Dizajniran od strane žena za žene, Time je hibridni pametni sat zasnovan na kvarcnom mehanizmu koji ima za cilj da vam u svakom trenutku pomogne u praćenju celokupnog zdravlja i aktivnosti! 

 

 

Američka kompanija Bellabeat potpisuje dizajn ovog prvog ženskog pametnog uređaja koji održava estetiku jednostavnog analognog časovnika, ali u sebi krije impresivnu tehnologiju uključujući niz senzora za praćenje podataka vezanih za aktivnost, spavanje i još mnogo toga.

 

 

Dizajniran da korisnicima pruži način da diskretno paze na svoje zdravlje tokom celog dana, Time se udvostručuje kao wellness tracker koji vam daje uvid u vaš svakodnevni životni stil dok pritom izgledate dobro, budući da se bez napora uklapa u svaku odevnu kombinaciju.

 

 

Pored toga što je elegantnog dizajna, Time je veoma funkcionalan! Otporan na vodu i napravljen od hipoalergenog nerđajućeg čelika, ovaj hibridni sat vas može pratiti u svakoj avanturi. Jedna od sjajnih karakteristika Time pametnog sata je ta da ne zahteva punjenje, budući da ima vek trajanja baterije od čak 6 meseci!

 

 

Povezujući se putem bežične sinhronizacije, Time se sinhronizuje sa pratećom Bellabeat mobilnom aplikacijom samo jednim dodirom, prosleđujući podatke koje uređaj prikupljajo tokom dana. Ova aplikacija vam omogućava da u svakom trenutku budete infromisani o svojim aktivnostima i pratite svoj napredak tokom vašeg wellness putovanja. Time čak prati vaše obrasce spavanja i san, a znajući kako ste spavali prethodne noći, reći će vam kako ćete funkcionisati danas.

 

 

Bellabeat Time ženski pametni wellness uređaj dolazi u dve nijanse, srebrnoj i ružičasto-zlatnoj boji, čineći da praćenje zdravlja bude suptilno, elegantno i uvek u trendu!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bellabeat

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije