16.2 C
Belgrade
11.8 C
Zagreb
8 C
Sarajevo
30.04.2024.

Hotel Miramalfi – mesto gde živi italijansko leto!

IZDVAJAMO

 

Na jednoj od litica Amalfi obale, nalazi se hotel sa nestvarnim pogledom na Mediteransko more i dramatičnu lepotu Almafija i obećanjem personalizovanog luksuza.

 

 

Od trenutka kada stignete u hotel Miramalfi, doživećete toplu dobrodošlicu i atmosferu iz koje nikada nećete poželeti da odete. Ovaj šarmantni butik hotel sa 4 zvezdice u porodičnom je vlasništvu, i savršeno je pozicioniran tako da svaka od 49 soba nudi pogled na kristalno plavo more i neprocenjiv zalalazak sunca. Sve sobe u hotelu uređene su u savremenom mediteranskom stilu, a većina soba i apartmana poseduje balkon sa ležaljkama za intimniji doživljaj Amalfija.

 

 

Udaljenost od plaže je 8 minuta, do koje gosti mogu doći šarmantnim stepenicama okruženim mediteranskim cvećem i stablima limuna, ili staklenim liftom koji je uklesan u litici, a hotel poseduje i otvoreni infiniti bazen i dobro opremljenu zonu za opuštanje u vidu panoramskih terasa.

 

 

Restoran na terasi nudi nenadmašan pogled na Amalfi i služi tradicionalnu kuhinju Kampanije, a u sklopu hotela se nalazi i bar sa selekcijom najboljih koktela i vina koji upotpunjuju uživanje na nekoj od prelepih terasa hotela.

 

 

Hotel Miramalfi je udaljen 800 m od centra grada, dok je Pozitano udaljen svega 20 minuta vožnje, što ovo letovalište čini savršenim za istraživanje Amalfi obale i njenih skrivenih dragulja.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Hotel Miramalfi

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije