5.8 C
Belgrade
6.6 C
Zagreb
3 C
Sarajevo
04.03.2024.

H&M Move, Jane Fonda i JaQuel Knight pozivaju ceo svet da se pokrene!

IZDVAJAMO

 

H&M Move u svet sporta donosi elegantnu i funkcionalnu odeću koja je savršena za svaki vid sportskih aktivnosti, a garantuje udobno i samouvereno kretanje, slaveći činjenicu da su već svi na planeti pokretači pozitivnih promena, jer se prirodno kreću na mnogo načina.

 

 

“Uvek smo podsticali sportski duh i težili ka tome da smanjimo prepreke za aktivno bavljenje sportom, a sa ovom linijom odeće to smo zaista učinili. H&M Move je brend pokreta u koji smo utkali dosta ljubavi i strasti, i koji našim kupcima nudi istinske vrednosti. Jane Fonda i JaQuel Knight su naši pokretači, a sa našom strašću da pokrenemo sve i svako telo, zaista smo inspirisani za putovanje koje je pred nama.” – Simon Brown, generalni direktor H&M Move.

 

 

H&M Move pokreće globalnu kampanju treninga koju predvode pokretači – ikona fitnesa Jane Fonda i priznati koreograf JaQuel Knight. U kampanji Jane ponovo preuzima svoju ulogu instruktora vežbanja i poziva svet da se kreće. JaQuel joj se pridružuje u vođenju ove međugeneracijske vežbe, slaveći sve oblike kretanja i pokreta – od veoma veštih do radosno razigranih.

 

 

Glumica, aktivistkinja i fitnes ikona, dobitnica Oskara, Jane Fonda, nastavlja sa nastojanjem da pokrene ljude 40 godina nakon objavljivanja svog prvog videa o vežbanju.

„Dobar deo svog života provela sam podstičući ljude da se kreću, pa je prirodno da me je privukla misija brenda H&M Move da pokrene ceo svet. Takođe, mnogo mi se dopada filozofija ‘odeće pokreta’ umesto ‘sportske odeće’. Za mene lično se tu ne radi o sportu ili o tome da budeš najbolji sportista, nego da svoje telo podstakneš na vrstu kretanja koja mu je potrebna da ostane zdravo i da bi moglo da se brine o vama.” – Jane Fonda

 

 

Jane se pridružio kolega, JaQuel Knight, poznati koreograf čuven po nekim od najpoznatijih plesova našeg vremena i učestvovanjem u više SuperBowl-ova.

„Ova saradnja je odlična prilika da zajedno sa H&M Move unapredim svoju ličnu misiju da otklonim sve barijere za kretanje, pokrenem svet i zaplešem. Zajedno stvaramo jedinstvenu promenu u sportu i pokazujemo da vam je za kretanje potrebna samo volja.” – JaQuel Knight

 

 

H&M Move kolekcija za žene i muškarce savršena je za svaki vid fizičke aktivnosti, poput poskakivanja, savijanja ili preskakanja. Move Essentials deo je kolekcije koji obiluje funkcionalnim topovima, laganim jaknama, helankama i grudnjacima, kao i posebno dizajniranim komadima za treniranje i trčanje. Tu je i H&M Move Monogram kolekcija, koju su u promotivnoj kampanji nosili Jane Fonda i JaQuel Knight, a koja sadrži kolekciju trenerki sa sportskim logom i reflektirajućim detaljima.

 

 

H&M Move kolekcija izrađena je od četiri ekskluzivna materijala vrhunskog kvaliteta. DryMove™ upija svu vlagu sa kože, održavajući je suvom dok se krećete. ShapeMove™, osim što savršeno prati liniju tela, omogućava „no show” prilikom podizanja i istezanja. SoftMove™ je super mekan i pruža dodatnu udobnost prilikom pokreta. StormMove™ je prozračan i štiti od vetra i kiše.

 

 

H&M grupa ima za cilj da do 2030. godine 100% materijala koje koristi u proizvodnji bude ili reciklirano ili iz održivih izvora. Kolekcija H&M Move je 85% izrađena na taj način, počevši od 99% recikliranog poliestera i pamuka – bilo da je organski, recikliran ili iz BCI izvora. H&M Move kolekcija će kroz saradnju s Fairbrics i LanzaTech, od 2023. godine, pojačati pozitivan uticaj na okolinu i cirkularnost korišćenjem inovativnih materijala.

 

 

H&M Move – novi brend sportske odeće za žene, muškarce i decu, biće dostupan od 4. avgusta u 2.500 prodavnica širom sveta s porukom svim ljudima da se pokrenu u ritmu koji im najviše odgovara.

 

O H&M Move:

H&M Move je brend pokreta. Slavimo pokret i pozivamo svet da se kreće. Elegantnu i funkcionalnu pokretnu odeću činimo dostupnom svakom telu, na održiviji način. Posetite hm.com/move ili pratite @hm_move za više inspiracije.

 

 

 

PR&Foto: H&M Srbija

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije