19 C
Belgrade
19 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
27.04.2024.

Nova KIKO MILANO kolekcija inspirisana je lepotom skrivene cvetne gradske bašte!

IZDVAJAMO

Da li ste raspoloženi da vaš makeup neseser ove sezone obogatite neodoljivom cvetnom rapsodijom u najsofisticiranijim bojama i mirisnim notama proleća? Naslućujemo da znamo odgovor na ovo pitanje.

Cvetni trijumf boja i aroma krasi celu Days in Bloom kolekciju poznatog beauty brenda KIKO MILANO, dok je svaki proizvod jedinstven u dizajnu i šarmu, poput tajne urbane bašte koja nestrpljivo čeka da bude otkrivena.

Od mat pudera i hajlajtera do sedefnih ruževa, uljanih sjajeva, multifunkcionalnih rumenila i lakova za nokte, kolekcija donosi kompletan asortiman šminke, proizvoda za negu kože i prefinjenih aksesoara koji se ove sezone jednostavno ne smeju propustiti.

Dodatnu vrednost celoj kolekciji donose efikasne formule, delikatne cvetne note i prijatne teksture komforne za nanošenje, dok je intenzivna paleta boja sasvim posebno iznenađenje. Days in Bloom proizvodi su poput buketa prolećnih nijansi i savršeno se uklapaju u trend proizvoda sa sjajnim ili baršunastim završnim obradama uz koje je zagarantovan romantičan, eteričan izgled za svaku priliku.

Nestrpljivi smo da isprobamo svaki od proizvoda koji su dostupni u svim KIKO Milano radnjama kao i na sajtu Fashion & Friends. Predlažemo da isto učinite i vi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: KIKO MIlano

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije