19 C
Belgrade
19 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
27.04.2024.

H&M kolekcijom za proleće 2024. dominiraju  moderni krojevi i prefinjena romantika

IZDVAJAMO

H&M slavi sezonu ponovnog rođenja finim krojevima i lakoćom nošenja bez previše napora. Tu su skulpturalni volumen i čiste linije prefinjenih odela, sofisticiranih košulja i košulja haljina. Interesantni su i komadi inspirisani radnom odećom, dok izvezeni detalji, nabori i teksture daju dozu delikatanosti. Paleta boja je minimalna- srebrna, svetloplava, bela i bež. Kolekcija će biti dostupna od 21. marta u H&M prodavnicama širom sveta, kao i na internet stranici hm.com.


Kolekcija za žene je ljubavno pismo blagu iz garderobera i modernoj ženstvenosti. Odelo za sva vremena koje je skrojeno da bude ležerno, ne uključuje samo blejzer i pantalone, već i prsluke i kratke pantalone. Bluze, haljine i suknje su sa romantičnim volumenom, štepom i volanima. Moćni teksas svetlo plave boje je mekan i napravljen po uzoru na devedesete. Sjajna srebrna haljina A kroja donosi poseban polet energije.

Ključni komadi su mini bela haljina sa balon rukavima, srebrna pencil suknja, lagana teksas košulja sa šavovima i velika bela izvezena bluza bez kragne sa širokim manžetnama. Ženstveni dodaci su kitten štikle i špicaste baletanke kao i krupni, smeli nakit u srebrnim tonovima.

„Ove sezone nas je zaista inspirisala ideja o ponovnom rođenju, poput cvetanja prvog cveća. Iako postoji romantična strana kolekcije, želeli smo takođe da kanališemo snažnu, prilagođenu atmosferu i delove odeće koji bi mogli da udahnu novi život garderobi“, kaže Eliana Masgalos, dizajnerka koncepta u H&M-u.

Cene H&M kolekcije za proleće 2024. kreću se od 899 do 10.999 RSD.

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije