22.06.2024.

Stilizovani u svako doba letnjeg dana: 3 Replay outfit predloga za nju i njega

Da li se i vama čini da je leto prebrzo stiglo, ne sačekavši vas da otputujete na odmor koji toliko dugo i nestrpljivo priželjkujete?...

Spremni za skijanje? Zara sigurno jeste!

IZDVAJAMO

U susret zimskim avanturama obojenih radošću i adrenalinom,  Zara ski kolekcija donosi nam splet futurističkih krojeva i vanvremenske palete boja koji će savršeno stilizovati sve zaljubljenice u zimske sportove.

Brižljiv odabir savremenih materijala upotrebljenih u razvoju ski kolekcije garantuje udobnost i zaštitu od vetra i vlage, dok je njihova lagana struktura idealna osnova za kretanje bez prepreka i ograničenja.

Spajajući moderno i praktično u svakom dizajniranom komadu, Zara ne odustaje od korisnih, a opet jednako diskretnih detalja poput postava od prijatnih materijala,  podesivih kapuljača i multifunkcionalnih džepova.

Pored ključnih ski komada, kolekcija dolazi sa vrhunskim izborom šalova, kapa, rukavica i naočara koje otvaraju čitav spektar mogućnosti za kreiranje autentičnih autfita koji na ski stazi sigurno neće ostati nezapaženi.

Pred vama je galerija najzanimljivijih komada i dodataka koji su već sada dostupni na zvaničnom web shop-u poznatog highstreet brenda.

 

IMAGINARIJUM FAVORITI  ZARA SKI KOLEKCIJE

 

Foto: Zara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije