15.6 C
Belgrade
13.7 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
27.04.2024.

Senzualno, slatko, svetlucavo: Rhode ima novu verziju peptidnog tretmana za usne!

IZDVAJAMO

Nakon uspešnog lansiranja Peptide Lip tretmana za usne, omiljeni Gen Z kozmetički brend Rhode predstavlja nam „Jelly Bean“ izdanje proizvoda koje je u susret prazničnoj sezoni oplemenjeno svetlucavim sedefom.

U čast rođendana osnivačice Hejli Biber, Rhode nam predstavlja proizvod za usne koji se po prvi put može pohvaliti novim svetlucavim završetkom, bojom i neodoljivom aromom koja čini da poželite da ovaj zanosni preparat upotrebite kao najslađi desert! Proizvod nudi prozirnu, svetlucavu bebi roze glazuru sa kandiranim ukusom koji podseća na vaš omiljeni sjaj za usne iz teenage ere, ali sa negujućim zapletom koji u odraslom dobu želimo od svakog beauty proizvoda. Uporedo sa lansiranjem, brend je objavio i senzualnu kampanju koja nam dočarava slatki miris ružičaste šećerne pene.

 

„Jelly Bean” peptidna nijansa za usne nije lansirana samo kao samostalan proizvod, već i kao deo „Birthday Duo” seta koji uključuje najprodavaniju peptidnu tečnost za glaziranje i torbicu čija forma neodoljivo podseća na žele bombone.

Da li vam se dopada ova zanosna sedefna nijansa? Proizvod je već sada dostupan na zvaničnom web shopu brenda, a njegova cena iznosi oko 15 evra.

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije