24 C
Belgrade
26 C
Zagreb
25.5 C
Sarajevo
29.04.2024.

Da li biste posetili prvi Zara kafić na svetu?

IZDVAJAMO

Kafići i barovi brendirani imenima luksuznih modnih kuća odavno su deo naše pop kulture, ali jedna od senzacija ovog tipa poslednjih dana vezuje se za ime poznatog španskog modnog brenda Zara.

Nakon renoviranja radnje smeštene u prestižnom shopping centru Mall of the Emirates u Dubaiju, highstreet fashion gigant iznenadio je kupce potpuno novim segmentom usluge: prilikom da kvalitetan shoping obogate uživanjem u omiljenom kafe ritualu u prvom Zara kafeu na svetu.

Šarmantan lokal futurističkog dizajna Zara Collective Café potpuno je oduševilo lokalne obožavatelje brenda, a društvene mreže preplavili su sadržaji koji prikazuju uživanje u minimalistički uređenom enterijeru neutralnih tonova i brendiranim  desertima, kafama i alkoholnim napicima serviranim u posuđu iz Zara Home kolekcije.

Da li će prvi Zara Café u Dubaiju ostati i jedini, pokazaće vreme, a ono u šta smo sigurni je da ova modna kuća ne prestaje da razvija inovativan doživljaj kupovine koji ima snagu da konceptom i idejama parira najluksuznijim brendovima sveta.

Video: @malloftheemirates

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije