19 C
Belgrade
19 C
Zagreb
16.6 C
Sarajevo
27.04.2024.

Pogledajte Rabanne H&M kampanju i lookbook!

IZDVAJAMO

Saradnja Rabanne H&M spaja futuristički dizajn sa inovativnom zanatskom veštinom, dok se kolekcija oslanja na kultne kreacije pokojnog osnivača kuće Paco Rabanne iz 1960-ih, koju je od 2013. godine ponovo oživeo kreativni direktor Julien Dossena. 

Kolekcija Rabanne H&M donosi revolucionarni stil namenjen plesnom podijumu i nekoj novoj dimenziji, a u prodaji će se naći od 9. novembra i to u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj kao i na internet stranici hm.com.

Ključni komadi za žene uključuju metalik mrežaste haljine inspirisane Rabanne arhivom kao i romantične haljine od šifona ukrašene cirkonima, kao i leopard printom. Za muškarce, tu su srebrna odela oštrog kroja i metalne, mrežaste majice.

Što se tiče modnih dodataka, kolekciju čine savremene interpretacije Rabanne metalnih, mrežastih torbi, zajedno sa čizmama u Vestern stilu i papučama sa šljokicama.

Kolekcija je izrađena od dugotrajnih, visokokvalitetnih tkanina, sa vrhunskim kvalitetom  kože i vune kao deo modnih dodataka, odeće, odela i trikotaže. Po prvi put za H&M i Rabanne, kultni metalni, mrežasti delovi sadrže i reciklirani i konvencionalni metal. Ukrasi takođe sadrže reciklirane PET šljokice i kamenčiće od recikliranog stakla.

 

Foto: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije