12.07.2024.

Classy ili sportski letnji stil? Calvin Klein ima odgovor na sve!

Želite da vaš svakodnevni stil bude trendi, opušten i kul, ali da u isto vreme ostanete dosledni neprolaznim komadima i sofisticiranom minimalizmu? Odgovor u kome...

Nike Dunk Low Bacon: patike za sve sporty gurmane!

IZDVAJAMO

Dok izgovorimo Swoosh, Nike uspe da nam priredi fantastično stilsko iznenađenje!

Ovoga puta, fanovi globalnog sportskog brenda posebno su uzbuđeni jer je omiljeni „Bacon“ spektar boja pronašao svoj novi dom na popularnoj Dunk Low silueti!

Pronalazeći inspiraciju u legendarnim Air Max 90 iteracijama, ova verzija Dunk Low modela kreirana je eksluzivno kao deo ženske kolekcije, a dolazi nam sa belom kožnom podlogom koja pruža čistu i klasičnu bazu  za kombinovanje sa živopisnim crvenim antilop prevlakama.

Dodavanje razigranog momenta  u vidu ružičaste nijanse koja neodoljivo podseća na boju slanine, detalj je za koji nismo znali da nam je bio potreban i da smo ga oduvek želeli, a tu su o dodatne šare na crvenim ulošcima i tamnoj podlozi koje zaokružuju originalnu i autentičnu priču sa Dunk Low predznakom.

Nike Dunk Low „Bacon“ biće dostupne sredinom jesenji u svim mono brend i multibrend Nike radnjama, a njihova očeklivana cena je oko 125 dolara.

 

Foto: Nike

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije