19.3 C
Belgrade
18.4 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
28.04.2024.

IZIPIZI lansirao novu kolekciju za predstojeću sezonu!

IZDVAJAMO

Sa idejom da sa stilom i u dobrom raspoloženju otvorimo jesenju sezonu, francuski brend IZIPIZI lansirao je novu kolekciju i poziva nas u svoj privatni klub u kojem nas čekaju tople nijanse u kombinaciji sa retro, ali trendi detaljima. 

Kombinujući ikoničnu teksturu brenda, glatku i meku na dodir, sa elegantnim i senzualnim izgledom dvadesetih godina prošlog veka, IZIPIZI je predstavio kolekciju pod nazivom Velvet Club. U Velvet Club svi su dobrodošli, a ulaznica su samo dobre vibracije.

Kolekciju čine sunčane naočare sa 100% UV zaštite, kao i screen naočare za zaštitu od ekrana, u tri već dobro poznata modela #C, #D i #E. Dostupni su nam modeli i za najmlađe članove porodice, koji su uz to i polarizovani, hipoalergijski i u potpunosti bez bisfenola A.

Kolekciju obeležava širok dijapazon intenzivnih i upečatljivih boja koje podsećaju na plišane vintidž fotelje, pa ćete tako moći da birate između zlatne, intenzivno crvene i braon-sive nijanse, kao i zelene i ljubičaste koja je obeležila svaku eru i nije izgubila svoj smeli karakter. 

Nova kolekcija dostupna je na prvom mono-brend IZIPIZI prodajnom mestu u Beogradu, u šoping centru Galerija, a deo je asortimana i u optikama, multibrend i dečijim radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Loznici.

Više informacija možete pronaći na zvaničnim lokalnim stranicama brenda IG/FB: happysight.rs 

Foto: IZIPIZI

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije