12.07.2024.

Classy ili sportski letnji stil? Calvin Klein ima odgovor na sve!

Želite da vaš svakodnevni stil bude trendi, opušten i kul, ali da u isto vreme ostanete dosledni neprolaznim komadima i sofisticiranom minimalizmu? Odgovor u kome...

Ove jeseni H&M nas vodi na putovanje kroz raskošnu romantiku!

IZDVAJAMO

 

Za H&M jesen 2023, barok sreće neo-noir sa romantičnim, raskošnim siluetama koje se mešaju sa veštačkom kožom i denimom inspirisanim kasnim devedesetim. Naglašena ramena i struk, i izdužene linije karakteristične su za odela, duge haljine i upečatljive topove. Providne tkanine, čipka, detalji i biserni ukrasi podižu svaki komad do spektakularnosti, dok neutralna paleta boja poput crne, srebrne i prljavo bele, održava sofisticirani ton.

Putovanje H&M-ove kolekcije za jesen 2023 proteže se kroz romantizam barokne ere, ali je čvrsto ukorenjena ovde i sada, sa izrazito modernim stavom. Odela su u kontrastu sa izraženim volumenom nabranih poruba, predimenzioniranim bluzama koje se vezuju oko vrata i denima širokih nogavica. Transparentnost je ključna i evocira senzualni duh, a u kombinaciji sa elegantnom veštačkom kožom ili ukrasnim detaljima, kolekcija je istovremeno i pročišćena i raskošna.

“Naš glavni izvor inspiracije došao je iz vizualno izuzetnih filmova. Kolekcija je elegantna mešavina istorijskih referenci, ali je čvrsto ukorenjena ovde i sada, sa izrazito modernim stavom. To je naša savremena interpretacija romantizma”, kaže Eliana Masgalos, dizajnerka koncepta u H&M-u.

Ključni komadi uključuju odela, duge haljine, maksi denim suknje i ukrašene bluze. Uzvišeni ženstveni detalji kao što su biseri, mašne i volani savršeno idu u kombinaciji sa cipelama sa nitnama i jakim metalnim detaljima. Dugačke čizme prizemljuju romantizam, kao i denim i majice sa kapuljačom za edgy street stil.

Kolekcija izlazi 14. septembra i biće će dostupna u prodavnicama kao i na internet stranici hm.com.

PR & Foto: hm.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije