13.6 C
Belgrade
11.4 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
27.04.2024.

Magični Dior luksuz na usnama: ovaj ruž je remek-delo pariske beauty radionice!

IZDVAJAMO

Luskuzni pariski brend lansirao je još jedan make up proizvod koji bismo opisali kao odu strasti, umetnosti i autentičnosti koja se ne zaustavlja u otkrivanju novih svetova lepote.

Pogađate, reč je o ružu za usne Dior Rouge Premier koji odiše sofisticiranim luksuzom  i daruje 12 vrhunski pigmentiranih boja koje se kreću od nude nijansi, jarko crvene i koralne do terakota i burgundi smeđe. Da li ćete nam verovati na reč ako vam kažemo da je samo jedan potez preko usana dovoljan da iza sebe ostavi punu i raskošnu mat boju sa elegantnim sjajem koji duguje čistom 24-karatnom zlatu.

Da li ste uopšte mogli da pomislite da ruž nastao u najluksuznijoj radionici na svetu nema svoju sasvim posebnu priču? Formulacija svakog proizvedenog ruža upotpunjena je moćnim crvenim hibiskusom ručno ubranim u Dior vrtovima u afričkoj državi Burkini Faso, a sjedinjen je sa uljem jojobe i poznatim karite maslacem koji dokazano revitalizaciju ćelije kože usana. Ruž je dizajniran tako da traje na usnama čak i do osam sati, a za poseban doživljaj luksuza i izuzetnosti, namirisan je nežnim notama rooibosa, bergamota i crnog čaja.

A kada je o pakovanju reč, ona je delo artisanskog ateljea Maison Bernardaud i rezultat postignut nakon predanog petogodišnjeg rada čak 50 primenjenih umetnika koji su uspeli da ostvare postavljen cilj: da na prefinjenom porcelanu ožive prepoznatljive Dior Jouy motive, a delikatnost materijala sjedine sa trajnošću i izdržljivošću luksuzne ambalaže.

Foto: Dior Beauty

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije