25 C
Belgrade
24.7 C
Zagreb
21.6 C
Sarajevo
29.04.2024.

Pop ikona Rijana ima posebno modno iznenađenje za sve trudnice i mame!

IZDVAJAMO

Imamo sjajne vesti za sve koji sa nesrtrpljenjem iščekuju završetak najlepšeg i najuzbudljivijeg devetomesečnog putovanja: Savage x Fenty upravo je lansirao potpuno novu Maternity kolekciju za trudnice i mame živopisnom kampanjom čije je zaštitno lice sama vlasnica brenda Rijana i njen šesnaestomesečni sin Riza Atelson Mejers.

Svaki komad kolekcije dizajnirala je upravo Rijana koja sa svojim partnerom hip-hop muzičarem ASAP Rocky iščekuje dolazak na svet drugog zahjedničkog deteta, a inspiraciju za kolekciju pronašla je u svom slobodnom i ikoničnom trudničkom stilu koji je već sa prvim pojavljivanjem u javnosti okupio milone sledbenica širom planete.

Kolekcija slavi autentičnu lepotu majčinstva i putenog ženskog tela, nudeći nam udobne i funkcionalne komade dizajnirane na način da „ne žrtvuju stil i autentičan seksepil svake od nas“. Senzacionalni kompleti veša stali su iza simboličnog naziva Not Sorry koji aludira na slobodu dojenja gde god da se mama i beba nalaze, a dostupan je u zagasitoj paleti boja koje prepoznajemo u ”Black Caviar”, ”Purple Lavender”, „Platinum Grey“ i ”Dark Blue” nijansama.

Pored veša sačinjenog od udobnih gaćica i grudnjaka sa bretelama i korpama prilagođenim dojenju, koji udobnost i praktičnost postiže elastičnim kopčama i podesivim kaiševima, kolekcija nam donosi i klasične cozy majice duhovitih ”mama” poruka koje su kao stvorene da u nju spakujete voljeni rastući stomačić.

Ukoliko sa vam se dopada    neki od modela i želite da majčinstvo i trudnoću nosite kao najveća kraljica muzičke i modne scene, odabrane komade možete pronaći na zvaničnom Savage x Fenty shop-u.

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije