25.06.2024.

Stilizovani u svako doba letnjeg dana: 3 Replay outfit predloga za nju i njega

Da li se i vama čini da je leto prebrzo stiglo, ne sačekavši vas da otputujete na odmor koji toliko dugo i nestrpljivo priželjkujete?...

Saint Laurent vam želi dobrodošlicu u luksuzno gelato carstvo!

IZDVAJAMO

Najluksuzniji pit stop za hlađenje upravo je otvoren u svetskoj prestonici mode!

U želji da ljubiteljima sladoleda i luksuza obezbede osvežavajući predah tokom letnje vrućine u gradu, brendovi Saint Laurent Rive Droite i Sant Ambroeus udružili su snage i dizajnirali kolica sa sladoledom postavljena ispred butika Saint Laurent's Rue Saint-Honore u Parizu. Ovo ledeno slatko partnerstvo spaja francusko predstavlja jedinstveni susret kulinarskog umeća sa finoćom italijanske gastronomije, nudeći raskošan asortiman gelato i sorbet delicija.

Dizajnirana u savršenom skladu sa estetikom brenda, Saint Laurent  kolica nude najbogatiji spektar ukusa najpoznatije ledene poslastice, a sa prvim danima jeseni sladoled će zameniti  selekcija luksuznih testenina i panetone kolača.

Ako vas do kraja letnje sezone, put odvede u magični grad ljubavi i umetnosti, ne propustite priliku da sebi priredite poseban doživljaj u vidu stilizovane kugle omiljenog sladoleda!

Foto: Saint Laurent

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije