13.5 C
Belgrade
13 C
Zagreb
8 C
Sarajevo
29.04.2024.

Još jedan luksuzni modni brend dobio je destinaciju na obali Mediterana: vodimo vas na turu kroz Armani plažu!

IZDVAJAMO

Nakon Dior plaže na jezeru Komo, Louis Vuitton restorana u Sent Tropeu i Prada kafea u srcu Firence, trendu brendiranja luksuznih letnjih destinacija i najpoznatijih hot spot mesta evropskih metropola nije odoleo ni Giorgio Armani. Legendarni italijanski dizajner ovog leta preuzeo je poznati restoran i beach bar Bagatelle u najbajkovitijem delu Sent Tropea, darujući mu novo ruho karakteristično za Armani etiketu.

Restoran uređen u sofisticiranom stilu dobio je jedinstveni morski identitet, a kompletnim dizajnom dominiraju prepoznatljivi floralni dezeni u plavim i belim nijansama. Prostrana zona koja okružuje Bagatelle beach bar ukrašena je originalnim i posebno dizajniranim plažnim mobilijarom koji su na raspolaganju svim gostima objekta, a svaki detalj kartakteriše egzotičan i šarmantan narativ leta na Mediteranu.

A kako bi doživljaj bio zaokružen savršenom uslugom, gostima Bagatelle restorana ovoga leta koktela će pripremati maestro miskologije Belini Zbaljato, rezident milanskog Emporio Armani Caffea. Zvuči savršeno zar ne? Prokrstarite kroz galeriju i krenite sa nama na virtuelno putovanje do destinacije na kojoj se susreću visoka moda i rafinirani hedonizam!

Ana Končar

Foto: Armani

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije