24.2 C
Belgrade
20.5 C
Zagreb
22 C
Sarajevo
15.04.2024.

Converse Valentine's Day kolekcija je stigla i zaljubljeni smo u svaki par!

IZDVAJAMO

 

Ljubav je u vazduhu, a Converse ima novu kolekciju patika čiji dizajn u potpunosti zrači romantičnom energijom! Jedan od naših omiljenih brendova obuće, ove ljubavne sezone donosi nam kolekciju patika koja obuhvata skoro 10 stilova od  ružičastih, crvenih pa sve do belih i crnih nijansi. 

 

 

Converse kolekcija povodom Dana zaljubljenih, sadrži klasične siluete u rasponu od plitkih do dubokih, sa ljubavlju ispunjenim detaljima. Takođe na sajtu brenda možete prilagoditi svoj par Chuck Taylor All-Star ličnom stilu počevši. Brend podstiče kupce da koriste obuću kao savršeno platno za samoizražavanje.

 

 

Tu su i dodatni stilovi poput Chuck Taylor All-Star Lugged 2.0 Platform Hearts siluete sa grafikom u obliku srca, kožom od punog zrna i prozračnom mrežastom postavom, koja se ekskluzivno može poručiti online. Omiljena Chuck Taylor All-Star platforma ovog puta dopunjena je zlatnim priveskom, svetlucavom folijom, vezom i zlatnim oplatama.

 

 

Converse je ovog puta neke od svojih najprodavanijih trendova odobrio za V-Day kolekciju, kao što je Run Star platforma za planinarenje, koja je sada upotpunjena izvezenom porukom „Made With Love“ i elegantnim preuveličanim crvenim đonom. Duboka uniseks patika idealna je za svakodnevnu proslavu ljubavi!

 

 

U jarkim bojama i smelim zlatnim detaljima, Run Star Legacy CX model patika podiže vaš izgled za Dan zaljubljenih na nove ljubavne visine, a zahvaljujući EVA međuđonu korak će uvek biti lagan, kao da ste na sedmom nebu!

 

 

Converse patike iz Valentine's Day kolekcije dostupne su u ženskim, muškim i unisex stilovima, dok se cene kreću od 70 do 130 dolara u zavisnosti od modela!

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Converse

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije