5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

BOSS se vraća na skijaške staze ekskluzivnom kapsula kolekcijom!

IZDVAJAMO

 

U saradnji sa brendom skijaške odeće Perfect Moment, BOSS je predstavio najnoviju kapsula kolekciju u kojoj se savršeno kombinuju stil i sportska izvrsnost!

 

 

BOSS x Perfect Moment kolekcija donosi nam žensku i mušku odeću za sneg, ako i pregršt uniseks stilova inspirisanih arhivama oba brenda. Ujedinjujući ležernu estetiku BOSS-a vođenu sportom i renomiranu stručnost Perfect Moment brenda u sportskoj odeći za performanse, ovo je kolekcija koja garantuje privlačan zimski izgled ne samo na skijaškim stazama, već i van njih.

 

 

Kolekciju čine siluete iz postojećih Perfect Moment linija prerađenih u smeloj paleti boja karakterističnoj za brend BOSS, poput toplih ski jakni, ski pantalona, kombinezona, trikotaže, slojevitih komada i dodataka koji će oduševiti sve ljubitelje zimskih sportova. Paleta se sastoji od pet boja: kultnih BOSS nijansi crne, bele i bež, u kombinaciji sa Perfect Moment paradajz crvenom i mekom, zimsko krem belom bojom. Sva 23 komada u kolekciji garantuju optimalne performanse prilikom bavljenja zimskim sportovima.

 

 

Ono što spaja oba brenda je njihova posvećenost kvalitetu, udobnosti i inovacijama, dok se njihova sinergija ogleda u zajedničkom logotipu koji kombinuje karakterističnu severnu zvezdu savršenog trenutka sa grafičkim natpisom BOSS.

 

 

Ova kolekcija je za one koji stvaraju trenutke – one koji traže jedinstvena, autentična iskustva na stazama i van njih, i koji žele da izgledaju i osećaju se sjajno u tom procesu“, izjavila je Jane Gottschalk, kreativna direktorka Perfect Moment brenda.

 

 

BOSS x Perfect Moment kapsula kolekcija sada je dostupna u odabranim BOSS prodavnicama širom sveta, kao i na boss.com i perfectmoment.com sajtovima.

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: BOSS

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije