17.1 C
Belgrade
15.2 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
23.02.2024.

Neverovatni popusti do čak 70 odsto očekuju vas u JYSK radnji u Borči!

IZDVAJAMO

 

Pogledajte kako izgleda preuređena JYSK radnja sa širokim izborom nameštaja i dekoracija u skandinavskom stilu!

Kompanija JYSK veliku pažnju posvećuje doživljaju prilikom kupovine, pa je tako preuredila postojeću radnju u Borči, prema jedinstvenom 3.0 konceptu. Reč je o drugačijem skandinavskom stilu koji će svim kupcima omogućiti da uživaju u novom prostoru u kome će ih očekivati drugačije izloženi proizvodi, bolje osvetljenje, lepši nosivi elementi, drveni podovi i veća preglednost.

Veliko otvaranje preuređene prodavnice planirano je za četvrtak, 13. oktobar u 10 časova, u Ulici Bratstva i jedinstva 2G, a za sve kupce JYSK je pripremio fenomenalne popuste do čak 70 odsto. Budući da je ova kompanija prepoznata i kao stručnjak za spavanje, cene dušeka, jorgana i jastuka biće snižene od 40 do 70 odsto.

 

 

U JYSK ponudi možete pronaći širok asortiman proizvoda, dodataka za domaćinstvo i ukrasa za kuću koji vam pružaju priliku da opremite svoj dom na jedinstven način. Ukrasni jastuci interesantnih dezena, dekoracije za kuću, rasveta, stoljnjaci, ramovi za slike, tepisi, ogledala, svećnjaci, ćebad, vaze i fenjeri različitih boja, dimenzija i materijala samo su neki od artikala koje možete kupiti u JYSK prodavnicama ili putem webshopa. U prodavnici u Borči možete pronaći i idealan nameštaj za dnevnu i spavaću sobu, trpezariju ili kancelariju, a trosedi na razvlačenje, stočići za kafu i udobne fotelje za popodnevni odmor komadi su koji nikog neće staviti ravnodušnim.

 

 

Svoju prvu radnju otvorila je 1979. u Danskoj, a danas JYSK grupacija obuhvata više od 3.200 prodavnica i webshopova širom sveta i gotovo 30 hiljada zaposlenih. Godišnji promet grupacije iznosi oko 4,8 milijardi evra, a razvoj je stabilan i kontrolisan.

Posetite JYSK od četvrtka 13.10. i uverite se u vrhunski kvalitet i uslugu! Više informacija o JYSK ponudama povodom otvaranja u Borči možete pronaći na linku https://bit.ly/3CEgS8X

 

 

 

 

PR tekst: JYSK Srbija

Foto: Morten Rehne

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije