24.8 C
Belgrade
25.9 C
Zagreb
25.5 C
Sarajevo
20.05.2024.

Zasijajte u punom sjaju zlatnih godina!

IZDVAJAMO

 

Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity preparati sada nude odgovor na sve izazove zrelih godina na putu do glatke, blistave i podmlađene kože – umanjuju duboke bore, vraćaju čvrstinu i elastičnost i ujednačavaju ten!

Pored kombinacije hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca i klinički testiranog kolagen-elastin kompleksa, unapređena formulacija noćne i dnevnih krema nove generacije iz Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije sadrže i Eucerin® patentirani Thiamidol®.

  • Hijaluronska kiselina kratkog i dugog lanca vidljivo ublažava duboke bore
  • Kolagen-elastin kompleks, moćna kombinacija arktina i kreatina, ubrzava obnavljanje kolagena i poboljšava elastičnost kože
  • Thamidol® smanjuje pojavu hiperpigmentacija i sprečava nastanak novih

 

 

Dodatno, zahvaljujući SPF 15 i SPF 30, Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity dnevne kreme obezbediće vašoj koži zaštitu od UV zračenja koje dopire na zemlju i u jesenjem i zimskom periodu i utiče na prevremeno starenje kože. Dok vi odmarate, noćna krema, koja sadrži arganovo ulje, ubrzaće proces regeneracije, intenzivno nahraniti kožu i učiniti je svilenkastom i mekom. Redovnom upotrebom ovih krema vaš ten postaće ujednačen, bore manje vidljive, a koža dobiti novu čvrstinu i elastičnost.

Za još bolji kvalitet kože i maksimalnu blistavost vašeg lica, u dnevnu rutinu nege uključite Eucerin®Hyaluron Filler+Elasticity 3D serum. U pitanju je prvi anti-age serum koji istovremeno popunjava duboke bore, poboljšava elastičnost i smanjuje hiperpigmentacije na koži, sprečavajući njihovu ponovnu pojavu. Prednost ovog seruma je što ga možete koristiti i samostalno kao noćnu, ali i dnevnu negu, jer obezbeđuje koži sve što joj je potrebno. Zahvaljujući laganoj teksturi pogodan je i kao podloga za šminku.

 

 

Kompletna rutina anti-age nege za zrelu kožu koju nudi Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity linija obuhvata i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity Kremu za područje oko očiju SPF 20, koja vašem pogledu vraća mladalački sjaj i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kremu za ruke, koja obezbeđuje 24-časovnu hidrataciju, podmađuje kožu ruku i poboljšava čvrstoću i elastičnost kože.

Za više infomacija posetite www.eucerin.rs

AKTUELNO: U bolje snabdevenim apotekama potražite specijalna pakovanja dnevnih i noćnih krema iz unapređene Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity linije, kao i Eucerin®Hyaluron-Filler, Eucerin®Hyaluron-Filler+Volume Lift i Eucerin®Q10 Active linija, sa 50% popusta na noćnu kremu!

 

 

 

PR&Foto: Eucerin Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije