5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Beskompromisna elegancija i sofisticiranost sa Massimo Dutti potpisom!

IZDVAJAMO

 

Vreme polako postaje sve prijatnije i hladnije, a Massimo Dutti kao majstor elegantnih stilova ni ove sezone nije propustio priliku da kreira ekskluzivne komade odeće koji će obeležiti hladne mesece pred nama! 

 

 

Nova limitirana Massimo Dutti kolekcija je za žene sa savremenim stavom koji naglašava ličnost visokim kriterijumima. Moderni komadi istaknuti su prefinjenim siluetama u vrhunskim materijalima, a ove jeseni/zime brend je istraživao tamnije tonove kao što su smeđe, bordo i crne za svoje sezonske komade poput kožnih mantila, vunenih kaputa i odela, ali i jarko narandžaste, žute i ljubičaste u kombinaciji sa laganim i mekanim materijalima poput svilenih, mrežastih i pletenih komada poput košulja, haljina i džempera.

 

 

Od šarma urbane žene i izgleda bez napora do žene koja svojim izgledom naglašava beskompromisnost kada je stil u pitanju, u novoj Massimo Dutti kolekciji za sledeću sezonu ne manjkaju pojmovi svojstveni brendu kao što su kvalitet, ekskluzivnost i majstorstvo izrade u obrisima silueta i kombinacijama boja, i neprestanom traganju za vrhunskim kvalitetom i udobnošću!

 

 

Nova Massimo Dutti Limited Edition Fall/Winter 2022 kolekcija za žene dostupna je na zvaničnom sajtu brenda kao i u Massimo Dutti radnjama širom Srbije!

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Massimo Dutti

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije