5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Uz novi LG frižider – žurka je u kuhinji!

IZDVAJAMO

 

Kuhinja je oduvek važila za srce doma, mesto druženja, lepih mirisa i ukusa, a zahvaljujući inovativnom LG frižideru koji koji menja boje, zabava počinje tek  kada kročite u nju!

Na nedavnom IFA 2022 sajmu u Berlinu, LG Electronics je predstavio svoju novu „MoodUP“ tehnologiju, opremivši frižider prilagođenom šemom osvetljenja koja prikazuje širok spektar živopisnih boja. Novi LG frižider, spreman da podigne raspoloženje u kuhinji, briše granice između dizajna i tehnologije!

 

 

Ne samo da frižider omogućava korisnicima da menjaju boje na osnovu njihovog raspoloženja ili okruženja, već dolazi i sa ugrađenim Bluetooth zvučnikom koji će im omogućiti da puštaju svoje omiljene melodije dok kuvaju ili zabavljaju goste.

Preko LG ThinK aplikacije, korisnici mogu da biraju između 22 boje za ukrašavanje gornjeg panela vrata frižidera i 19 boja vrata zamrzivača, omogućavajući skoro trenutnu promenu atmosfere. Paneli se takođe mogu prilagoditi tako da odgovaraju određenoj estetici, a korisnicima je dat izbor korišćenja jedinstvene teme boja, kao što su one vezane na godišnja doba. Dok muzika svira, paneli menjaju boju u skladu sa ritmom, prilagođavajući se raspoloženju zabave.

 

 

Pored toga, intuitivni frižider dolazi sa praktičnim obaveštenjima koja upozoravaju korisnike kada su vrata ostavljena otvorena, i ima senzore pokreta kako bi mogao da kaže da li se približavate – osvetljavajući LED panele kao dobrodošlicu.

 

Uključujući LG inovativni dizajn i najsavremenije tehnologije, novi frižider sa MoodUP tehnologijom pruža funkcionalnost i udobnost dodajući nivo uzvišenja u kućnu kuhinju, dok hrana duže ostaje sveža. Od prilagodljivih boja i raspoloženja do personalizovanih plejlista, ovaj jedinstveni frižider demonstrira posvećenost brenda proširenju i razvoju korisničkog iskustva za bolji život kod kuće.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: LG Electronics

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije