5.6 C
Belgrade
5.5 C
Zagreb
0.5 C
Sarajevo
26.04.2024.

Nove Adidas solarne slušalice dizajnirane za neograničeno uživanje u muzici i vežbanju!

IZDVAJAMO

 

Budući da svako od nas danas poseduje više pametnih uređaja, punjenje ovih gedžeta u isto vreme ponekad može predstavljati problem. Srećom, Adidas ima nove slušalice koje se same pune koristeći ne samo solarnu energiju, već bilo koji izvor veštačke svetlosti, poput lampe u vašem domu!

 

 

Održivo proizvedene i dizajnirane za ponovnu upotrebu i preradu u budućnosti kako bi se smanjio otpad, Adidas RPT-02 SOL slušalice na solarni pogon u skladu su sa vizijama sadašnjosti i bliske budućnosti. Ove slušalice obećavaju skoro duplo duže vreme reprodukcije, do oko 80 sati, a pored toga što se baterija napaja solarnom energijom, u nedostatku sunca slušalice se mogu puniti sve dok ste izloženi dobrim uslovima osvetljenja.

 

 

Za ovaj par bežičnih slušalica, Adidas se udružio sa švedskim inovatorima solarne tehnologije Exeger kako bi implementirao traku za glavu sa mogućnošću solarnog punjenja. Adidas RPT-02 SOL traka za glavu sadrži revolucionarni Powerfoyle materijal koji može sakupljati energiju iz prirodnog i veštačkog svetla.

 

 

U pogledu održivosti, još jedna prednost ovih slušalica sa IPX4 ocenom je njihova konstrukcija budući da su napravljene od reciklirane plastike i najlona. Unutrašnja traka za glavu i jastučići za uši se mogu skinuti i oprati nakon napornog treninga kako biste krenuli u nove izazove sledećeg dana! Adidas tvrdi da solarno punjenje može da obezbedi slušalicama pregršt slobodnog vremena za igru i mogućnost punjenja u pokretu, bez upotrebe kablova!

 

 

Ovaj par solarnih Adidas slušalica biće dostupan za naručivanje od 23. avgusta. i to po ceni od 229 dolara!

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Adidas

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije