12.5 C
Belgrade
9.4 C
Zagreb
4 C
Sarajevo
26.04.2024.

Lancôme Le 8 Hypnôse – novi doživljaj maskare!

IZDVAJAMO

   

Lancôme kao predvodnik nauke o trepavicama od 1967. godine, sada spaja svoja znanja iz područja nege kože i trepavica kako bi luksuznu maskaru podigao na novi nivo. Sasvim nova formula osmišljena je kako biste doživeli maskaru kao nikada do sad. 

 

 

Tajna revitalizovanih trepavica leži u formulaciji sa 8 različitih aminokiselina koncentrisanih u 91% negujućeg crnog balzama u prvoj Lancôme maskari za volumen sa negujućim serumom. Izbacivanjem voska i obogaćivanjem formule negujućim sastojcima Le 8 Hypnôse nudi novi doživljaj maskare.

Polazeći od dubokog razumevanja načina na koje žene koriste maskaru i razloga zbog kojih je neke žene izbegavaju, Lancôme je dizajnirao maskaru koja će se svideti čak i ženama koje taj korak preskaču u svojoj rutini šminkanja.

 

 

Zahvaljujući novoosmišljenoj formuli, maskara Le 8 Hypnôse daje odgovor na sve najčešće probleme vezane za maskaru, od teškog nanošenja, krutih trepavica nakon nanošenja do ispadanja trepavica prilikom uklanjanja maskare. Najbolja opcija za nadogradnju volumena trepavica spojena je sa višim nivoom prijatnog osećaja prilikom nanošenja, kako bi trepavice bile meke i manje ispadale.

Le 8 Hypnôse otvara novo poglavlje uz negujuću maskaru koja pruža trenutno veći volumen i  vremenom revitalizovane trepavice.

 

 

Simbol beskonačnosti – Le 8 Hypnôse.

Le 8 predstavlja broj različitih aminokiselina u formuli, oznaku snage. Počevši od dizajna, bočica je napravljena od čistog stakla s odgovarajućom ergonomskom četkicom – obe u obliku broja 8.

Simbolika oblika broja 8 takođe predstavlja simbol beskonačnosti što upućuje na kružni proces recikliranja. Samo pakovanje napravljeno je od recikliranog stakla i može se ponovo reciklirati.

Na kraju treba spomenuti da broj 8 predstavlja i lakoću pokreta nanošenja na trepavice čemu doprinosi i nova negujuća formula prijatne teksture. Le 8 Hypnôse, gde beskrajne trepavice započinju.

  

 

SPOJ TRENUTNOG VOLUMENA I REVITALIZIRAJUĆE NEGE.

Otkrijte kako divno meke i guste trepavice mogu biti. Trenutno nadogradiv volumen, elegantne, meke i duge trepavice zahvaljujući novokreiranoj negujućoj formuli maskare. Naučne činjenice iza maskare Le 8 Hypnôse koja omogućava trenutnu nadogradnju volumena, a  nanosi se divno kao što i izgleda: guste trepavice mogu biti i meke, zahvaljujući spoju 91% negujućeg crnog balzama i 5% shea butera. Izuzetno zaglađujuća formula maskare Le 8 Hypnôse nanosi se na trepavice bez osećaja težine. Rezultat su trenutna gustina i volumen trepavica.

 

Izuzetno nežno uklanjanje. 

Zbog formulacije bez voska, nova formula omogućava lako uklanjanje maskare, zbog čega nema ostataka ispod očiju nakon uklanjanja.

Snažnije trepavice svakim danom.

Obogaćena revitalizirajućim aminokiselinama i hranljivim shea buterom, ova negujuća formula rezultira vidljivo osnaženim i gušćim trepavicama u 4 nedelje.

 

 

UZ NAUKU DO PRIJATNOG OSEĆAJA NA TREPAVICAMA.

Ova Lancôme maskara dizajnirana je po uzoru na naučno nasleđe razvijeno pomoću istinskog razumevanja pojedinih izazova koje donosi ovaj korak u rutini šminkanja.

Kroz spoj nege trepavica i inovacije šminke za područje oko očiju, Lancôme predstavlja svoju prvu negujuću maskaru za volumen trepavica obogaćenu serumom. Kreirana je kako bi nadvladala izazove od nanošenja do uklanjanja, nezavisno od toga da li se radi o krutim trepavicama ili ispadanju trepavica prilikom uklanjanja maskare.

Maskara se jednostavno nanosi i smanjuje ispadanje trepavica, a jednostavno se uklanja samo toplom vodom i jednim pamučnim tupferom.

 

 

Formula nove generacije za negu za vidljivo osnažene i gušće trepavice u 4 nedelje.

8 aminokiselina:  Le 8 Hypnôse ojačana je koncentratom 8 aminokiselina, najzastupljenijih molekula u keratinu za trepavice, koji sačinjava našu kosu, kako bi iznova gradila strukturu trepavica i isticala njihov izgled i mekoću.

91% crnog balzama za negu: intenzivno crna formula bez voska pruža raskošne i guste trepavice i omogućava vrlo nežno i jednostavno uklanjanje.

5% shea butera: pospešuje postizanje mekih i negovanih trepavica.

 

 

Tri koraka do revitalizovanih trepavica. 

Negujte trepavice najluksuznijom rutinom u tri koraka.

1. Nanesite serum za revitalizaciju trepavica

Nadahnut revolucionarnom naukom o keratinu, ovaj serum za punije i gušće trepavice koristi nauku o trepavicama brenda Lancôme u inovativnoj formuli osmišljenoj kako bi osnažila i istovremeno učvrstila trepavice. Revitalizirajući serum za trepavice daje novi život oštećenim trepavicama, tako da one u samo četiri nedelje izgledaju gušće. Nanosi se dva puta dnevno od korena do vrha trepavica, na gornje i donje trepavice. Pričekajte 1,5 minut pre nanošenja šminke.

2. Nakon toga nanesite prajmer za maskaru Cils Booster XL

Naglasite dužinu, volumen i zaobljenost trepavica uz prajmer Cils Booster XL. Obogaćen provitaminom B5 i derivatima vitamina E, prajmer pruža do 46% više volumena i 62% naizgled duže trepavice, ako se nanosi pre maskare Le 8 Hypnôse, a istovremeno održava izgled maskare tokom celog dana.

3. Završite maskarom Le 8 Hypnôse. 

Trenutni volumen i revitalizacija trepavica zahvaljujući 8 različitih aminokiselina koncentrisanih u 91% negujućeg crnog balzama i bez voska u ovoj negujućoj maskari za volumen. Lako se nanosi na trepavice i daje im gust izgled pun volumena, vremenom ojačavajući trepavice.

 

 

OSETITE SPEKTAKULARNOST. DOŽIVITE INOVATIVNOST.

Globalna kampanja za prvu Lancôme negujuću maskaru za volumen predstavlja dve brend ambasadorke: Amandu Seyfried i Zendayu.

 

PR&Foto: L'Oreal Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije