15 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
08.05.2024.

Top 6 trendova za zenit leta!

IZDVAJAMO

 

Svake sezone, novi izbor odeće i modnih detalja stiže u izloge naših omiljenih high street, a sa toliko trendova za leto 2022. koje treba ispratiti, teško je znati šta tačno kupiti kako biste sastavili besprekoran letnji outfit! 

 

 

Nemojte dozvoliti da vas visoke temperature spreče da izgledate najbolje što možete ovog avgusta – pobedite vrućinu sjajnim outfitima uz kupovinu nekih od ključnih komada za leto! U nastavku smo vam pripremili top 6 modnih trendova za ovo vrelo leto koje vredi isprobati! Sniženja su svuda i zato iskoristite priliku da nabavite neke od ovih komada, po dobrim cenama, za nezaboravne modne trenutke ovog leta!

 

PROREZI

Iako su prorezi u trendu već nekoliko sezona, pokazivanje kože je i dalje u trendu. Od ljupkih haljina sa prorezom na struku do asimetričnih topova, da biste ispratili ovaj trend važno je da odaberete laskave položaje izreza oko srednjeg dela komada ili bokova ne bi li ste ga prilagodili svojoj figuri na najbolji način.

 

 

H&M

 

Patrizia Pepe / Diesel / Zara

 

LETNJA ODELA

Zahvaljujući svetlijim bojama i opcijama tkanina, ove letnje sezone odela donose sofisticirani izgled bez opterećenja. Dok su duge haljine oduvek važile za letnji izbor broj jedan, odelo je odlična alternativa koja pruža isti efekat od glave do pete, ali sa novim zaokretom. Izrazito bela odela upotpunjena akcentima poput tamnih dugmadi ili pojasa na struku nisu više rezervisana za one najsmelije!

 

Zara
Massimo Dutti

 

Zara

 

Massimo Dutti

 

BRETELE

Akcenti tankim bretelama postaju sve popularniji tokom poslednjih sezona, bilo da se radi o mini topu ili haljini sa ukrštenim trakama preko ramena i dekoltea, ili pantalonama plitkim strukom i trakama koje ukrštaju preko stomaka.

 

Zara / H&M

 

Zara / Massimo Dutti
Massimo Dutti / H&M / Zara

 

PERJE

Perje se pojavilo na revijama poznatih dizajnera ove sezone, unoseći malo zabave na modnu scenu. Ako ste više ljubitelj malih crnih haljina, obradovaće vas vest da se perjani detalji na torbicama ili sandalama sjajno kombinuju uz ovaj modni klasik. Boje poput crne, pink, zelene i žute naglašavaju ovaj već ekstravagantni modni detalj!

 

Massimo Dutti

 

Liu Jo

 

Patrizia Pepe

 

SANDALE SA MAŠNOM

Ove sezone sandale doživljavaju potpuni preobražaj dodavanjem razigranih i elegantnih mašnica koje svakom izgledu daju ženstvenu notu. Bez obzira da li se nose sa pantalonama širokih nogavica, uskom suknjom ili koktel haljinom, visoke potpetice sa mašnom predstavljaju savršen dodatak vašoj letnjoj garderobi.

 

Zara

 

Zara

 

PLETENE TORBE

Nezaobilazni aksesoar za plažu, ove sezone pletene torbe su trendu ne samo za piknike i dnevne koktele na otvorenom, već i za glamurozne događaje i moderne poslovne outfite. Možete birati između mini klač torbica do pletenih torbi velikih dimenzija i to ne samo u neutraknoj boji rafije. Od svetle ružičaste boje do izvezenih dezena, izbor pletenih torbi je nikad veći!

 

Karl Lagerfeld

 

H&M

 

Zara

 

Pre nego što krenete u kupovinu letnje odeće, evo nekoliko saveta koje svakako treba da imate na umu:

  • Lagana i lepršava odeća će vam pomoći da se rashladite na vrućini!
  • Lan i svila su dobri i prijatni materijali koji propuštaju vazduh i važno je da prema njima budete pažljivi kako bi što duže trajali.
  • Držite se svetlih boja jer tamne boje imaju tendenciju da upijaju više svetlosti i čine da vam bude još toplije.
  • Vodite računa da se šminka ne otopi tako što ćete koristiti vodootporne i prozračne proizvode.
  • Imajte na umu da je na kraju dana vaša udobnost najvažnija, pa neka vam oblačenje bude minimalističko i udobno!

 

 

Piše: Miona Blagojević

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije